Läs den officiella beskrivningen

ÖVERSIKT

 • En erkänd och ackrediterad schweizisk kvalitets gästfrihet mästare examen
 • Internationellt erkännandeintyg (SWISS IM
 • Hospitality Professional Certification (HPC) från American Hospitality Academy (AHA). HPC-kursen erkänns av den amerikanska regeringen.
 • Certified Guest Service Guldcertifikat från American Hotel och Lodging Educational Institute (AHLEI). Detta certifikat är allmänt erkänt och det är Pathway att vara en certifierad gästfrihetsutbildare (CHE)
 • Varje SWISS IM
 • Det finns alltid möjlighet att ta en dubbelt examen som kompletterar ytterligare fyra kurser från våra partneruniversiteter runt om i världen, inklusive West Coast University, University of California FCE etc. Dessa ytterligare kurser kan slutföras i SWISS IM

MBA år 1

(PGD i Hospitality Management)

 1. Gästfrihet organisationsbeteende och interpersonella färdigheter
 2. Informationsteknik för gästfrihet
 3. Hospitality human resource management
 4. Dryckeshantering
 5. Hospitality co-operative education
 6. Professionella vinstudier för chefer för gästfrihet

Betald praktik i Schweiz (6months)
* Minsta bruttolön månadslön 2172 CHF

MBA år 2

(Sista året inkl. Examensarbete)

 1. Internationell personalhantering
 2. PR-kommunikation
 3. Internationell marknadsföring
 4. Internationell finansiell riskhantering
 5. Global affärsmiljö
 6. Strategisk förvaltning av gästfrihet
 7. Avhandling

Betald praktik i Schweiz (6 månader)
* Minsta bruttolön månadslön 2172 CHF

TILLTRÄDE

Från den anbuds ålder av 18, erbjuder vi diplom upp till en MBA. Alla våra kurser, med undantag för språk, lärs på engelska. Detta ger grundkravet för en avancerad standard på engelska. Skulle det finnas några frågor, erbjuder vi också en intern tentamen för att granska varje ansökan om det behövs. Kontakta SWISS IM

Master of Business Administration (MBA) i Hospitality Management (2 år)

 1. Eleverna måste vara minst 18 år
 2. Studenter måste ha avslutat kandidatexamen eller motsvarande från en erkänd institution
 3. Stark motivation mot gästfrihetsbranschen
 4. Engelska effektivitet
 5. 5-6.0 övergripande bandpoäng i IELTS akademiska eller motsvarande 5. Fyllt anmälningsformulär (tillgängligt på regionala kontor och på hemsidan)

Tidningar och intag

Klustider: Måndag till fredag, 09:00 till 12:00, 02:00 till 17:00 Intag har vi fyra intag per år: januari, april, juli och oktober

UTGIFTSAVGIFTER

Våra studieavgifter inkluderar alla aspekter av skollivet: boende, mat, sjukförsäkring, visum, enhetliga, schweiziska resekort och bärbar dator Anm .: Nya studenter måste betala sammanlagt 24000 CHF. Om studenter fortsätter sina studier under de följande åren , kommer avgiften att vara CHF 15000-16200 för varje studieår i följd.

PRAKTIK

Att studera teorin att bli ledare kräver också att den senare kan tillämpas i den verkliga världen. Det är därför våra praktikplatser är en viktig upplevelse att bli en sann ledare. Efter varje termin får våra studenter möjlighet att arbeta i 4-6 månader i gästbranschen. Mycket av vår bransch bygger på stora kommunikationsförmåga. Det finns ingen bättre lektion än att integreras i en ny miljö, att lära sig att arbeta med ett nytt lag och att bevisa att det är värt. Detta ger våra elever möjlighet att växa i förtroende och få respekt för andra medlemmar i vår bransch. Att kunna göra examen med internationellt accepterade grader och ha kunnat befria flera praktikplatser med arbetscertifikat förbereder våra elever att vara ledande när de går ut på jakt efter deras första steg i karriären. Det måste också nämnas att praktikplatser i Schweiz betalas (CHF 2'300 till 2'500 / månad). Så det ger en otrolig möjlighet för vissa studenter att kunna finansiera en del av sin utbildning. Vår praktikantstödjobb ger användbara tips och kan också leda dig till praktikplatsen som intresserar dig mest. Vi har stora kontakter i gästbranschen och är stolta över att kunna presentera våra studenter för dem.
Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Pris
24,000 CHF
Nya studenter måste betala sammanlagt 24000 CHF. Om studenter fortsätter sina studier under de följande åren kommer avgiften att bli 15000-16200 CHF för varje studieår i följd.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum