MBA University of Gloucestershire

Allmänt

Programbeskrivning

Global Learning Center (GLC) del av Iqra-koncernen som är närvarande och erfaren i UAE från nästan fyra decennier är en av de äldsta aktörerna på marknaden som erbjuder högre utbildningslösningar till studenter, inte bara i UAE där den har sitt huvudkontor men också studenter från hela världen via online-program.

Vi har mycket ekonomiska och tidsbesparande alternativ för prospektstudenterna i samarbete med världsklass, högt rankade och ackrediterade universitet från Storbritannien, USA och andra delar av världen.

Med vår långa erfarenhet av högre utbildning har vi specialiserat oss på att utforma / föreslå de program och lösningar som kan vara för högskoleexamen eller motsvarande, kandidatexamen eller doktorandprogram för våra utsikter och studenter som uppfyller sina mål när det gäller examen, tid

Vänligen kontakta oss för ytterligare frågor eller frågor

MBA (ATHE nivå 7 MBA topp upp från University of Gloucestershire)

Oavsett om du har många års erfarenhet i ledande ställning eller en specialist som vill gå vidare till en ledande position, är kursen utformad för att passa runt ditt komplexa arbetsschema för att hjälpa dig att uppnå en deltid MBA som leder dig till nästa steg i din karriär.

GLC arbetar direkt med University of Gloucestershire för att erbjuda sin MBA-uppgift till sökande som har genomfört sina ATHE Level 7-kvalifikationer genom oss. Kvaliteten på de (frivilliga) workshops som levereras på ATHE och upp till MBA är grunden för relationen mellan GLC, ATHE och Gloucestershire.

The ATHE Level 7 Extended Diploma in Management (120 hp)

Kvalificeringen omfattar viktiga områden av förvaltning som ekonomi, HR, marknadsföring och personlig utveckling och förbereder eleverna för en rad karriärer. Det ger också tillgång till en MBA-uppläggning på en rad universitet i Storbritannien och utomlands. Kvalificeringen tar normalt 9 månaders heltidsstudie för att uppnå och anses av många vara ATHES flaggskeppsprodukt.

Du kommer att lära dig ....

  • Strategisk planering
  • Finans för strategiska chefer
  • Forskning för strategisk utveckling
  • Organisationsbeteende
  • Personlig utveckling för ledarskap och strategisk förvaltning

MBA Top-Up från University of Gloucestershire (60 hp)

MBA-uppläggningen kan slutföras på 6 månader och för att slutföra ditt program måste du klara de tre obligatoriska modulerna:

  • Avhandling
  • Business Case
  • Affärsutvecklingsprojekt

Studenter som fullföljer det utökade examensbeviset för ATHE Level 7 genom GLC får direkt in i MBA-upplägget utan några ytterligare avgifter eller dokumentation som krävs.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Since our inception in 2000, we have been delivering high-quality education that is both accredited and recognized globally as well as affordable through attractive fee structures.

Since our inception in 2000, we have been delivering high-quality education that is both accredited and recognized globally as well as affordable through attractive fee structures. Läs mindre