Läs den officiella beskrivningen

University of Worcester

MBA - Master of Business Administration

Worcester MBA är en internationellt erkänd forskarutbildning inom management, som kommer att utmana dig att sträcka på naturliga förmågor. Denna ettåriga heltid Programmet fokuserar på de allra senaste förvaltningsteknik och innehåller en valfri 6 månaders praktik, inledande stipendium, tillgång till våra framtida ledare "Program och medlemskap / ytterligare meriter från den prestigefyllda Chartered Management Institute.

Du lär dig att utveckla hållbara strategier som kan arbeta inom en hypercompetitive miljö både den fysiska platsen och den virtuella rymden. Du kommer att överväga hur man kan rekrytera de allra bästa medarbetarna, genom tekniker såsom att skapa en effektiv varumärke som arbetsgivare, innovativ jobb design och analys av nyckeltal. Du kommer att undersöka den internationella verksamhetsstyrning i termer av att hantera den globala leveranskedjan, outsourcing och tvärfunktionellt lagarbete. Du kommer att finslipa dina ekonomiska beslutsfattande färdigheter så att du kan visa din förmåga att optimera aktieägarvärdet, även i komplexa omständigheter som fusioner och fientligt övertagande.

Du kommer att arbeta med våra ledande akademiker och framgångsrika företagsledare att få tillgång till en blandning av akademisk expertis i kombination med verkliga yrkesmässig användning.

Varför Studera en MBA vid Worcester?

  • Ingen tidigare arbetserfarenhet som krävs
  • En valfri 6 månader praktik i Storbritannien
  • Certifikat i Strategic Management (CMI examen) eventuellt tilldelas efter avslutad första halvåret som i hög grad kommer att påverka din långsiktiga karriärmål. Du kommer också att ha tillgång till Associate medlemskap i Chartered Management Institute (CMI), som i hög grad kommer att påverka din långsiktiga karriärmål.
  • Ett multinationellt program gör att du kan dela med dig av dina erfarenheter och skapa globala tänkesätt.
  • Rankat 1 i Management Studies i 2014 National Student Survey för personal tillgång och 10 för övergripande tillfredsställelse, som erbjuder en perfekt miljö för studenter att studera och lyckas.

MBA möjligt för studenter utan direkta tidigare erfarenhet att utsättas för några av de utmaningar och spänningar som finns inom chefsnivåer i dagens organisation. Den breda läroplan tillåter eleverna att gemensamt överväga frågor som affärer idag, analysera affärs- och organisatoriska problem, att utveckla förmågan att känna igen och utnyttja möjligheter, och att agera på ett beslutsamt och entreprenörs sätt att vinna fördelar.

För ytterligare frågor, kontakta oss på: info@mms1.org. Alternativt kan du helt enkelt fylla i formuläret till höger och en akademisk specialist kommer att vara i kontakt med dig.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Centre of Management and Applied Sciences »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum