Den katolska universitetet i San Antonio Murcia och Professional Football League i Spanien, har tagit fram ett program för forskarutbildning inom området Sport management vilket ger eleverna en global översikt av denna sektor som är i ständig förändring och tillväxt.

Det är av denna anledning som Sports Management Institute LFP-UCAM räknar stöd av den spanska olympiska kommittén för utveckling av magisterexamen i Sports Management, samt ett stort antal offentliga och privata enheter i hela landet.

Behovet av att utbilda yrkesverksamma inom alla områden inom idrotten har uppstått som en följd av de stora framsteg som har gjorts inom idrottssektorn under det senaste decenniet. I denna mening är sport management ett av de kompetensområden som har blivit viktigare på grund av arbetet med att effektivt hantera var och en av samordning och organisatoriska aspekterna av idrotten.

Motivering

Innehållet och utveckling av denna Masters i Sports Management och riktning alltid anpassas till de behov och professionella krav som eleverna behöver för sin yrkesutövning. Den vänder sig till förvaltningen och inriktningen av idrottsorganisationer, institutioner och anläggningar - offentliga eller privata - eller utformning, förvaltning och utveckling av idrottsevenemang av något slag eller storlek.

Vid denna tid på gradvis anpassning till det europeiska området för högre utbildning, är det viktigt att fortsätta våra studier med en kvalitet forskarutbildning, som särskilt syftar till att få den kompetens som kraven industrin att konkurrera i en global värld. För att uppnå detta har lärarna noggrant utvalda från högt kvalificerade akademiker och yrkesverksamma från vårt lands bästa idrottsinstitutioner.

Mål

Detta Masterprogram syftar till att utbilda framtida sportchefer för den normala funktionen av riktidrottsorganisationer, med särskild tonvikt på deras förvaltning och planering. För detta ändamål Masters formulerar förvärv av fortbildning av specialiserad karaktär, inriktad på en yrkesexamen.

Student Profil

Programmet för magisterexamen i Sports Management och riktning, vänder sig till både proffs som redan har erfarenhet inom idrottsområdet ledningen som vill uppdatera sina kunskaper i en snabbt föränderlig arena, och på människor som vill fortsätta sin karriär inom sport management och planering.

På samma sätt är det avsett för personer som är redo att vara ledare, som bidrar till människans sociala och ekonomiska hållbar utveckling, ledare med empati och etik som sätter kraft på alla projekt de möter, med en laganda och en iver att hjälpa andra att lyckas.

 • Utexaminerade i Sports Management.
 • Utexaminerade inom fysisk aktivitet och idrottsvetenskap.
 • Akademiker i Företagsekonomi.
 • Akademiker i företagsekonomi.
 • Akademiker i Business Statistics.
 • Utexaminerade i lag.
 • Akademiker i statsvetenskap och offentlig förvaltning.
 • Utexaminerade inom offentlig förvaltning och administration.
 • Utexaminerade i turism.
 • Utexaminerade inom Publicitet och PR.
 • Utexaminerade i journalistik.
 • Akademiker i Industrial Relations och Human Resources.
 • Akademiker i audiovisuell kommunikation.
 • Utexaminerade i något område av lärande som vill rikta sin karriär mot Sports Management.
Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
11,900 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum