Innehållet och utvecklingen av denna MBA Sportsadministration har anpassats till de professionella krav som eleverna behöver i sin yrkesutövning. Det riktar sig till ledning och styrning av idrottsorganisationer, institutioner och anläggningar - både offentliga och privata - liksom utformning, ledning och utveckling av idrottsevenemang av något slag eller storlek.

Vid denna tid av progressiva akademiska anpassning inom Europeiska området för högre utbildning, är det viktigt att förstora UCAM s forskarutbildnings portfölj med en kvalitativt hög magisterprogram särskilt syftar till att få den kompetens som krävs för att konkurrera i en global värld. För att uppnå detta, lärare har noggrant valts ut, innefattande högt kvalificerade akademiker samt yrkesverksamma från vårt lands främsta idrotts institutioner. Detta Masterprogram syftar till att utbilda framtida sportchefer för den normala funktionen av riktidrottsorganisationer, med särskild tonvikt på deras förvaltning och planering. För detta ändamål Masters formulerar förvärv av fortbildning av specialiserad karaktär, inriktad på en yrkesexamen.

Den program för MBA Sports Management vänder sig till både proffs som redan har erfarenhet inom sport management som vill uppdatera sina kunskaper i en snabbt föränderlig arena, liksom till personer som vill fortsätta sin karriär i sport management och planering.

På samma sätt är det avsett för personer som är redo att vara ledare, som bidrar till människans sociala och ekonomiska hållbar utveckling, ledare med empati och etik som sätter kraft på alla projekt de möter, med en laganda och en iver att hjälpa andra att lyckas.

a.d

Karriärmöjligheter

Utbildningen som erhållits genom masterprogrammet ger tillgång till arbetsmarknaden i både den offentliga och den privata sektorn. Ett brett utbud av yrkesroller och profiler kan fyllas av studenter i Sports Management. De färdigheter som uppnås av eleverna förbereda dem för ledande positioner samt skapa sin egen affärsplan som företagare.

Efter avslutad programmet kommer du att bli kvalificerad till:

  • Korrekt och exakt tolka lagen om sport genom vilken både offentliga och privata idrottsorganisationer styrs.
  • Hantera kvalitetsprocesser och strategier i idrottsorganisationer.
  • Resursplanering (mänskliga, organisatoriska och ekonomiska) av idrotts institutioner.
  • Hantera alla typer av idrottsanläggning på ett hållbart sätt.
  • Organisera idrottsevenemang på lokal, nationell och internationell nivå.
  • Skapa en kommunikationsplan för organisationer och idrottsevenemang.
  • Forskning och lär sport management.

D.Antonio Sánchez Pato

Chef för MBA Sports Management dekanus of Sports Behovet av att utbilda yrkesverksamma inom alla områden av sport har uppstått som en följd av de stora framsteg som har gjorts inom idrottssektorn under det senaste decenniet. Därför är Sports Management en av de kompetensområden som alltmer har blivit allt viktigare på grund av internationella insatser för att på ett effektivt sätt hantera varje av de organisatoriska aspekterna av sport.

Innehållet och utvecklingen av denna MBA i sport management är kontinuerligt anpassas till de professionella krav som krävs i yrkesutövningen. Programmet riktar sig till ledning och styrning av idrottsorganisationer, offentliga och privata institutioner och faciliteter, liksom utformning, ledning och utveckling av idrottsevenemang av något slag eller storlek.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
10,900 EUR
EU-medborgare.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum