Read the Official Description

Master of Business Administration i redovisning


Förutom den pedagogiska förberedelsen för en karriär som leder till toppledning, uppfyller masteren av företagsekonomi-redovisningsprogram de utbildningskrav som tillåter studenter att sitta för New York State Certified Public Accountancy examen. Programmet betonar också de färdigheter som krävs för utformning, drift och kontroll av informationstekniska redovisningssystem.


Behörighetskrav


Genomförda ansökningar om uppehållstillstånd ska vara på filen i Office of Graduate Enrollment Services minst fyra veckor före registrering för nästa akademiska kvartal för studenter från USA, och upp till 10 veckor före för internationella studenter söker studentvisum.

För att kunna beaktas för tillträde till MBA-redovisningsprogrammet måste en kandidat:

  • har en studentexamen examen från en ackrediterad institution och praktiska kunskaper om algebra och statistik,
  • skicka utskrifter från alla tidigare grund-och doktorandkurs arbete,
  • överlämna resultaten av Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Exam (GRE) (GMAT dras för internationella sökande och dem som ansöker om stipendier),
  • skicka ett personligt brev och ett CV, och
  • fylla i en ansökan för forskarutbildning.

Internationella sökande måste lämna in resultaten från Test av engelska som främmande språk med minst poäng av 580 (pappersbaserat), 237 (datorbaserat), eller 92 (Internet-baserad). Internationella engelska Testing Language System (IELTS) Testresultaten kommer att accepteras av RIT i stället för TOEFL examen. Den minsta acceptabla poängen är 7,0. TOEFL eller IELTS krav frångås för engelska som modersmål och för dem som lämnar avskrifter och diplom från amerikanska institutioner. För ytterligare information om IELTS, besök www.ielts.org.

Accepterade studenter kan skjuta inskrivning i upp till ett år. Efter ett år, måste en ny ansökan lämnas in och kommer att omvärderas baserat på de mest aktuella tillträdeskrav.

Program taught in:
Engelska
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 1 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Application deadline
Slutdatum
Application deadline
Slutdatum