AACSB Accredited

Gå stark för projektledning. Efterfrågan på kompetenta projektledare expanderar dramatiskt hela USA liksom i Triangle området. Hög efterfrågan på projektorienterade proffs innebär att individer med dokumenterad projektledning kunskaper och färdigheter är väl kompenseras med både genomsnittliga lönerna och lönetillväxt återspeglar att en ökad efterfrågan.

För att möta behovet av kompetenta människor projekt erbjuder Meredith MBA ett projektlednings koncentration. Koncentrationen kompletterar MBA läroplanen. Genom att fylla i en MBA med en koncentration i projektledning, kan du förbättra din karriär och skapa möjligheter för ledarskap och avancemang.

Genom Meredith s MBA-program med projektledning i RaleighFår du lära dig att definiera och planera projekt, förbättra kostnads, kvalitet och leverans med effektiva processer projektledning. Du vet hur man förhandlar effektivt och hantera konflikter. Och du kommer att bli skicklig på att identifiera och utnyttja viktiga prestationsmått som visar projektets framgång. Kort sagt, blir du en ännu starkare företag professionell med den unika kompetens som krävs för att lyckas i detta växande område.

För att tjäna koncentrationen, kommer du fylla i 33-kredit-timmars Meredith MBA - välja tre projektledning valbara kurser för att komplettera de 24 timmar grundläggande MBA kurser.

Projektledning Tillval MBA 645 - Strategier för effektiv förhandling MBA 648 - Projektledning MBA 649 - Avancerad Projektledning Varför Meredith? På Meredith, är vårt program tillräckligt liten för att lära känna dig som individ. Du kommer att utveckla meningsfulla relationer med expert lärare och bli en del av vår levande gemenskap. Du kommer att träffa med besökande talare och nätverk med dina kamrater. Med Meredith MBA med en koncentration i Project Management, kommer du att gå starkt.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Meredith College »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid
Pris
41,712 USD
900 per kredit timme, plus böcker och programavgifter för en uppskattad kostnad på $ 31.185. Internationell student avgift är $ 279 per kredit timme.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019