MBA med praktik

UWL University of West London

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

MBA med praktik

UWL University of West London

MBA är ett starkt varumärke i världen av affärs kvalifikationer anger beprövade kunskaper och färdigheter. Denna kurs har den extra fördelen av en 8-månaders praktik för att förbättra din professionella utveckling och karriärmöjligheter. Läroplanen är utformad för att hjälpa din kompetensutveckling och att utveckla en kritisk förståelse för företagets strategiska utveckling och funktionella perspektiv på verksamheten, både lokalt och globalt.

Vår MBA syftar till att förbättra din effektivitet som chef eller ledare och så förändra utsikterna för ledande karriärer eller bidra till att uppmuntra enskilda entreprenörskap. Kursen har utformats med input från arbetsgivare från stora till små företag, från både offentlig och privat sektor. Vår MBA ger dig en omfattande översikt av internationella management-och affärsfrågor inom ett ramverk som gör det möjligt att utveckla särskilda kompetensområden genom ett urval av valfria moduler och en personlig avhandling.

Behörighet

De sökande kommer att behöva en examen 2.2 eller motsvarande.

Internationella studenter måste uppfylla våra krav engelska på antingen IELTS på 6,5 eller högre, och minst 5,5 för var och en av de fyra enskilda komponenterna (läsa, skriva, tala och lyssna), TOEFL iBT på poäng på 90 eller högre, Pearson PTE Academic på poäng 58 eller högre, eller motsvarande säker engelskt språktest. I vissa länder där undervisningen är på engelska, kan vi ta emot lokala kvalifikationer.

Karriär och studie progression

Från uppföljande samtal vi vet att våra MBA-innehavare känner sig tryggare i sitt affärsliv. Vår MBA-studenter går vidare till framgångsrika karriärer inom näringsliv, förvaltning, kommunikation och ekonomi.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
18 månader
Heltid
Price
Pris
12,500 GBP
Internationell avgift
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan