Undervisning: English / Turkish

Företagsekonomiska institutionen har utformat sin Master of Business Administration (MBA) program för att möta behoven hos framtidens företagsledare. Läroplanen är inriktad på att tjäna ett brett spektrum av mål genom tekniska kurser i området och ett brett spektrum av valbara som ger våra studenter möjlighet att förbättra sina kunskaper och färdigheter i ekonomi, marknadsföring, Human Resources Management, International Business, produktion, strategisk ledning och turkiska affärsmiljön. Deltagarna i MBA-programmet, alltså, kommer att behärska både detaljer och hela bilden i de lokala och globala sammanhang. Förutom teoretiska grunden för affärsfrågor, moduler täcka den senaste utvecklingen i ansökningarna domän och verkliga livet. Studenterna har möjlighet att förlänga deras lärande med heltäckande sikt uppdrag. MBA-programmet erbjuder kurser i två undervisningsspråk som bygger på valet av studerande; på engelska och turkiska. Våra studenter är försedda med grunderna för funktionella områden i tre terminer, och under tiden de också specialiserade på området för sitt val via valfria varefter de slutföra en uppsats eller projekt på deras val.

Icke-uppsats programmet ingår fem obligatoriska moment, 5 valbara moduler och en term projekt. Programmet med avhandlingen ingår fem obligatoriska moment, 2 valbara moduler och avhandlingen.

MBA-programmet erbjuder sju moduler av specialisering:

  • Capital Markets och finans - International Business - Human Resources Management - Retail Management - Marknadskommunikation; - Riskhantering - Small Business Management
Program undervisas på:
Engelska
Yasar University
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
3 terminer
Heltid
Pris
11,000 USD
för hela programmet
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum