Läs den officiella beskrivningen

Vem är det här programmet till?

Newcastle Business School MBA omvandlingen
är särskilt utformad för studenter som vill fylla på sina befintliga masterprogram till N ewcastle Business School MBA. Personer som har (eller försöker få) en relevant magisterexamen från Newcastle Business School och har därefter kompletteras detta med tre års lägsta arbetslivserfarenhet kan tillämpa.

Först studerar du på campus för din masterexamen. Därefter får du relevant arbetslivserfarenhet. Då kan du ansöka om inträde till MBA-konvertering. Så enkelt är det.

Från 2008 erbjöd vi MBA omvandlingen till studenter från vår "Civilingenjör Business Suite" av program och vår MA IBA (nu MSc Global Business Management).

Från och med 2010 är det tänkt att erbjuda en MBA Konvertering program till alla våra magisterkurs *.

Steg 1 - Studie relevant masterprogram

För de studenter som önskar genomgå denna väg måste du först klara någon av magisterkurs i denna broschyr, med undantag av MA Civilingenjör tvärvetenskaplig innovativ design. Det finns två vägar att konvertera dina program till en MBA. Den första är för de studenter som har avslutat en generalist Masters, är att den Civilingenjör Business Management eller MSc Global Business Management (och dess
föregångare MAIBA). Den andra är för dem som har slutfört någon av de program som specialist MSc.


Steg 2 - Relevant arbetserfarenhet

På Newcastle Business School, har tyngdpunkten alltid varit om att sätta affärsverksamhet i teori i praktiken. Som ett resultat av alla våra program är utformade för att göra övergången från studier till den verkliga världen så smidig som möjligt. Tidigare Masters akademiker har gått vidare till arbete inom läkemedels-, bank-och detaljhandel samt chefsbefattningar över hela världen, i både den offentliga och privata sektorn. För våra MBA-program finns det ett krav att eleverna ska ha uppnått exponering mot en
olika lednings-och kontrollorgan utövar, i regel minst 3 år från slutförandet av undervisade programmet.


Steg 3 - MBA-program för omställning - online studie


När du har slutfört steg 1 och 2 kan du ansöka om MBA-konvertering. Inträde till MBA är enkelt och flexibelt. Så fort du känner dig redo, låt oss bara veta.

Om du ursprungligen studerat Civilingenjör Business Management-programmet eller Civilingenjör Global Business Management (MAIBA) består MBA konverteringen en 60 krediter fortlöpande fortbildning (CPD) portfölj baserat på din ledande erfarenheter sedan examen och ger kopplingen mellan akademisk teori utvecklades på dina Masters och din nuvarande läkare upplevelse. Detta måste göras inom ett kalenderår på inskrivning i programmet. CPD Portföljen kan kompletteras med behöver inte delta campus föreläsningar eller seminarier, men vi vill uppmuntra dig att besöka oss någon gång i din studietid. Eftersom din chef är online kan du studera var som helst, när som helst och i din egen takt. Så det passar perfekt runt ditt arbete och åtaganden fritid. Alla vägledande material för portföljen finns.

Om du ursprungligen studerat en av de grader specialist Masters sedan färd med att slutföra en MBA är samma som ovan men har ett extra element. Samt distansutbildning Konvertering programmet kommer eleverna genomgå en kartläggning för att avgöra om, och som kommer att ytterligare moduler från MBA måste slutföras. Det är inte möjligt att vara exakt om det här eftersom det beror på en kombination av ursprungliga studien och efterföljande erfarenhet.

* Vid tidpunkten för publiceringen MBA-top-up från programmen specialist Masters är fortfarande föremål för universitetet godkännande.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Northumbria University, Newcastle Business School »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum