Dagens samhälle utvecklas i stadig takt. Varje dag, olika problem och utmaningar dyker upp, vilket gör utvecklingen av företagen en osäker väg. För att kunna växa och bidra till världens framsteg, företagen måste presentera nya lösningar på marknaden och affärskulturen, aldrig ignorera det verkliga syftet med varje samhälle: att bidra till det gemensamma bästa.

Syftet med Heltids magisterexamen i Business Administration är att ge varje deltagare med starka ledaregenskaper i en internationell och mångkulturell kontext. Studenterna kommer att förvärva kunskap och kompetens om företagsekonomi, konsulttjänster samt företagens bedömning, härmed att kunna tillämpa sina kunskaper som förvärvats i verkliga situationer.

UCAM s Full-Time MBA var särskilt utformad för personer med en önskan att fortsätta sin karriär inom näringslivet och beslutsfattandet.

Kärna mål denna Masterprogram är internationella och spanska akademiker från olika akademisk bakgrund såsom juridik, kommunikation, teknik, konst, hälsa, kost, detaljhandel eller fysisk aktivitet, som strävar efter att få fördjupade kunskaper inom företagsekonomi, bedömning och konsulttjänster samt allmän förvaltning, strategiformulering och kapacitetsplanering.

För akademiker med tidigare erfarenhet inom detta område, kommer MBA vara en möjlighet att fräscha upp sina kunskaper och lägga till nya perspektiv på deras fokus utifrån de mål och värderingar som programmet återspeglar.

Eleverna bör vara redo att arbeta och relatera med kompisar från olika länder, kulturer och bakgrunder i en mångkulturell miljö som skil den globaliserade värld vi lever i. Full-Time MBA fokuserar på människor som är villiga att leda, bidra till mänskligheten och engagera sig i social och ekonomisk hållbar utveckling. Eleverna ska i sig vill bli ledare för empati och etik som sätter uppriktiga insatser till de projekt som de är inblandade i. Dessutom bör kommande utexaminerade kunna arbeta hårt och inspirera andra som förebilder, visar laganda och vara angelägna om att hjälpa andra att lyckas i sina strävanden.

Program undervisas på:
Engelska
Spanish (Spain)

Se 2 fler kurser från UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
8,900 EUR
8900 € icke EU-medborgare
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum