MSc. / MBA Lyxig gästfrihet och evenemangshantering är en tre-periodig kurs med 333 timmar ansikte mot ansikte träning som är värt 60 ECTS eller 26 US-poäng.

Alla klasser lärs på engelska.

Programmet erbjuder ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt: solid business, strategisk, marknadsföring och kommunikationskunskap kombinerad med exponeringen för den praktiska sidan tack vare aktiva proffs och fältbesök.

Det ger den nödvändiga kunskapen och kompetensen för att komma in i lyxservicen genom en blandning av akademiska pelare och praktiska kurser på olika industrisegment.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Denna kurs kan tillämpas direkt på Lyxig Hospitality i en mängd olika tjänster såsom personal, verksamhet, mat och dryck, evenemangshantering, försäljning eller gästservice.

Förkunskapskrav

MSc: en intresserad kandidat med BSc. Hons. Grad (4 år av universitetsstudier vederbörligen kompletterade eller 5 år för kinesiska studenter) med nivån på engelskspråkskompetens som behövs för att studera på engelska.

MBA: en intresserad kandidat med BSc. Grad (3 år av universitetsstudier vederbörligen kompletterade eller 4 år för kinesiska studenter) och minst 2 års arbetslivserfarenhet i mellanledningsställning med nivån på engelskspråkskompetens som behövs för att studera på engelska.

IELTS: 6,5 -7,0 (med bandresultat inte mindre än 6,0)

TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80

Fransk färdighet: ingen förutsättning.

Fransk-som-ett-främmande-språkinstruktion som ingår i programmet.

Skicka in ansökan och obligatoriska dokument via e-post, akpallattu@inseec.com. Kort kandidater kommer att kontaktas 1 vecka efter att ha skickat ansökningar.

Du kan också besöka programlänken på vår hemsida: http: //masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-2/art-luxe-vin/master-luxury-hospitality-event-management.cfm för krav , deadlines och en checklista över material.

DOKUMENT KRAVADE MED ANSÖKAN:

  • 2 passfoton
  • 1 kopia av pass eller ID
  • 1 kopia av examensbevis eller certifikat som visar minst 3 års högskoleutbildning (3 år för studenter i Kina)
  • Transcript of records
  • 1 rekommendationsbrev från en av dina professorer
  • Bevis på engelska färdighet

PROGRAMKOSTNAD

9150 € - Betalning i euro, via tråd eller check.

Program undervisas på:
  • Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 terminer
Heltid
Pris
9,150 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum