Återigen ny pedagogik världen

Flexibiliteten i dagens träning: till var och en sin rytm och hans liv

 • 1 dynamiska modell: verkstäder, verkstäder och projekt
 • Hållbar takt 1: 1 kväll per vecka (3h) + 1 lördag per månad (7h)
 • En utbildning för chefer: utbildningstiden är kompatibel med professionella mål (15 till 18 månader beroende på återhållsamhet integration)
 • En anpassningsbar modell: Systemet tillåter både ansikte att fjärr för alla händelser, inklusive projekt för att hantera oförutsedda
 • 1 flexibelt lärande: Det är möjligt att nå vägen under träning

"Plus"

 • Personlig utveckling / ledarskap
 • Coaching för förverkligandet av professionell projektledning
 • Rise i ledande och teknisk kompetens
 • Ett urval av fyra MBA i hjärtat av digitala transformationer
 • En vecka på en "spot" International (New York, San Francisco eller Shanghai)

Den innovativa pedagogik Ionis grupp som lämpar sig för de mest krävande chefer att gå med i Executive MBA Ionis-STM, åtkomst pedagogik IONIS: systematisering av projektläget multiplikation workshops och workshops, intensives och nedsänkningar. Dessa metoder har uppstått i våra skolor och har stor spridning. ATT Ionis-STM, de är anpassade till utbildningen av kadrer att respektera deras identitet, samtidigt införa dem till dessa aktiva undervisningsmetoder. Instruktörerna är alla yrkesverksamma hög aktivitetsnivå i daglig kontakt med tekniker, färdigheter, kunskap och resonemang som de sänder till de grupper de coachent i en kollektiv dynamik.

Titel RNCP

För var och en av hans MBA, Ionis-STM levererar som expert RNCP nivå I.

Vilka är detta MBA?

Till alla chefer som vill gå snabbare i förståelsen av aktuella frågor och mastering lösningar på dem. Takten har inrättats för att vara kompatibla med de allvarliga begränsningar som är deras. Själva avsedd för den digitala tidsåldern, behåller de lösningar som tillåter flexibilitet, den enda garantin för genomgången kurs under goda förhållanden.

mål MBA

Den digitala revolutionen har förändrat de ekonomiska förhållandena inom företaget, dess affärsmodell, sina handelsförbindelser, organisation och arbetssätt. Dessa förändringar nödvändigtvis införa ny utmaning s ledare. Vi måste tänka affärsmodellen tar hänsyn till de nya systemen värdeskapande. Försäljnings- och marknadsföringsstrategier måste införliva nya konsumentbeteenden och möjligheter som den digitala tekniken för att öppna nya utrymmen för ett verkligt utbyte mellan företaget och dess kunder. Den nya chefsansvar efterlyser mer smidighet, en tvärgående läge och gemensamt arbete, ett meddelande till de horisontella, korta, upprepade cykler av produktionen.

MBA Management and Digital Transformation kommer att utbilda chefer kan möta alla de utmaningar som utvecklingen av företaget till en värld av digital nuvarande och framtida.

Program undervisas på:
 • Franska

Se 3 fler kurser från Ionis School of Technology and Management »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
15 - 18 månader
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum