Read the Official Description

Översikt

Denna spännande kurs ger grunden till en högflygande karriär inom internationell marknadsföring och affärer. Din MBA kommer att bevisa att du behärskar en rad multidisciplinära färdigheter, liksom din förmåga att tänka och arbeta strategiskt.

Studenter kommer till denna kurs från en rad bakgrunder och av olika skäl. Kanske har du jobbat i några år men vill ha en riktningsändring, eller behöver en högre kvalifikation för att utveckla din karriär. Alternativt kanske du vill starta eget företag eller hjälpa ditt företag att växa. Eller du kanske bara har avslutat dina grundutbildning.

Oavsett intresse för kursen lär du dig de ledande aktuella teorierna kring strategi, ledarskap och ekonomi samt specialistkunskaper inom marknadsföringshantering och tekniker. Du har gott om möjligheter att få exponering för världens marknadsföring i praktiken, tillämpa ditt lärande för att skärpa dina praktiska färdigheter och vara karriärberedda när du är examen.

Varför välja den här kursen?

Denna kurs är idealisk om du vill nå högre och gå in i en mer strategisk karriär. Även om kursens fokus är tydligt på marknadsföring, positionerar den ämnet inom de bredare affärs- och strategiska sammanhangen. Det öppnar en potentiellt varierad och välbetald karriär - och en med utmärkta möjligheter, eftersom det uppfattade värdet av marknadsföringsfunktionen fortsätter att öka bland de mest ledande cheferna.

moduler

Hållbar strategi - från planering till implementering av marknadsföring i en global tid Finans, finansiering och lagstiftningsramar för framgång som leder till en förändrad världsverksamhet och ledningsforskningsmetoder eller entreprenörskap

Ackreditering

Efter avslutad kurs och valda moduler får du CMI Level 7 certifikatet i Strategisk Management och Ledarskap . Med förbehåll för registrering som CMI-medlem.

Stipendier möjligheter

Coventry University London är glad att nyligen lanserat ett antal stipendier till Storbritannien och internationella studenter. Du kan läsa mer om våra stipendier genom att besöka vår hemsida.

Startdatum

MBA International Marketing har startdatum i oktober 2018, januari 2019 och maj 2019.

Ingångskrav

En god kvalitet hedersexamen eller motsvarande. Ansökningar från kandidater med motsvarande grad och relevant erfarenhet kommer att övervägas individuellt. Arbetslivserfarenhet är önskvärt men inte nödvändigt.

Framtida prospekt

" Coventry University London har gett mig kunskap om att starta ett eget digitalt marknadsföringsföretag. Jag har börjat New Age Marketing som är ett digitalt marknadsföringsföretag med fokus på små och medelstora företag, små och medelstora företag i London. Faciliteter, såsom Enterprise Hub, har hjälpt mig att uppnå framgång och jag ser fram emot att ytterligare växa mitt företag ". - Deepak Yadav, Indien

Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by Coventry University London »

Last updated May 22, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Maj 2019
Okt. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
16,184 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Maj 2019
Slutdatum
Apr. 30, 2020
Application deadline
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sept. 30, 2019
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Dec. 31, 2019
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Apr. 30, 2020

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Sept. 30, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum
Dec. 31, 2019