Översikt

Fler och fler organisationer känner igen den här upptäckten (och håller) den bästa talangen, och att få ut det mesta av dem är avgörande för deras framtida framgång. Denna MBA-kurs kommer att förbereda dig för en karriär inom HR ledarskap - hjälpa ett brett spektrum av organisationer att växa och blomstra.

Studera för denna MBA och du kan bygga en framgångsrik strategisk ledarkarriär, utveckla människor i den komplexa och snabbt föränderliga världen av den samtida arbetsplatsen. Du kommer att utbilda dig med en gedigen förståelse för hur och varför människor fungerar på jobbet och om de relevanta rättsliga ramarna för personalhantering. Du kommer också att fördjupa din förståelse för hur man hittar, utvecklar och engagerar den mest lämpliga talangen för någon organisation.

Du studerar på vår spännande London-campus - antingen heltid i 1 år eller deltid i 2 år. Efter framgångsrikt genomförande kommer du att bli utbildad till CIPD: s avancerade examensbevis i HRM, och du kan också få certifikatet Chartered Management Institute (CMI) i strategisk ledning och ledarskap.

Varför välja den här kursen?

Genom att välja att studera kursen kan du dra nytta av internationella nätverksmöjligheter med proffs från olika delar av världen. Tidigare fältturer har inkluderat besök till företag i Schweiz, Frankrike, Prag och Japan. Du kommer att lära dig av industrins utbildade akademiker som också är ackrediterade av Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

moduler

Hållbar strategi - från planering till implementeringsmarknadsföring i en global tid Finans, finansiering och lagstiftning - ramar för framgång som leder till ett förändrat världsföretag och ledningsforskningsmetoder eller entreprenörskap

Ackreditering

Efter avslutad kurs och utvalda moduler får du CMI Level 7 certifikatet inom Strategisk ledning och ledarskap . Med förbehåll för registrering som CMI-medlem.

Stipendier möjligheter

Coventry University London är glad att nyligen lanserat ett antal stipendier till brittiska och internationella studenter. Du kan läsa mer om våra stipendier genom att besöka vår hemsida.

Startdatum

MBA International Human Resource Management har startdatum i oktober 2018 och januari 2019.

Ingångskrav

En god kvalitet hedersexamen eller motsvarande. Ansökningar från kandidater med motsvarande grad och relevant erfarenhet kommer att övervägas individuellt. Arbetslivserfarenhet är önskvärt men inte nödvändigt.

Framtida prospekt

"Studier vid Coventry University London har gett mig självförtroendet att fortsätta mina studier vid Nigeria Institute of Management och Institute of Chartered Accountants of Nigeria. Jag planerar att ansöka om doktorsexamen för att vidareutveckla min kunskap om Human Resource Management och därigenom bidra till industrin både i Nigeria och på andra håll i världen. " - Aisha Mohammad, Nigeria

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Coventry University London »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
16,184 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Dec 31, 2019
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sep 30, 2019
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sep 30, 2019
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Dec 31, 2019