Read the Official Description

Översikt

Detta är en utmanande, snabb och stimulerande MBA-kurs, som är utformad för att erbjuda branschspecifika affärs- och ledningsförmåga du behöver för att bygga en framgångsrik karriär inom internationell modehantering.

Kursen ger en övergripande förståelse för modeaktiviteten, snarare än att lära dig att vara en designer eller producent, så att du kan bygga en karriär inom ledning eller ledarskap. Det fokuserar på de globala och tekniska förändringar som har karaktäriserat industrin de senaste åren. Förvaltning av modedesign och produktutveckling; och internationell mode tillverkning och detaljhandel strategier.

Du kan ha nyligen avslutat din grundutbildning, på mode eller någon annan disciplin. Alternativt kan du ha arbetat under en tid och vill accelerera din karriärutveckling på mode eller för att göra ett drag i mode för första gången.

Varför välja den här kursen?

Kursen är utformad för att tillgodose behoven hos en ny generation av modeindustrin chefer. Utmanande och stimulerande kombinerar den högsta kvaliteten på undervisning och akademiskt stöd med direktinsatser från modebranschen.

moduler

Hållbar strategi - från planering till implementeringsmarknadsföring i en global tid Finans, finansiering och lagstiftning - ramar för framgång som leder till en förändrad världsverksamhet och ledningsforskningsmetoder eller entreprenörskap

Ackreditering

Efter avslutad kurs och utvalda moduler får du CMI Level 7 certifikatet inom Strategisk ledning och ledarskap . Med förbehåll för registrering som CMI-medlem.

Stipendier möjligheter

Coventry University London är glad att nyligen lanserat ett antal stipendier till brittiska och internationella studenter. Du kan läsa mer om våra stipendier genom att besöka vår hemsida.

Startdatum

MBA International Fashion Management har startdatum i oktober 2018 och januari 2019.

Ingångskrav

En god kvalitet hedersexamen eller motsvarande. Ansökningar från kandidater med motsvarande grad och relevant erfarenhet kommer att övervägas individuellt. Arbetslivserfarenhet är önskvärt men inte nödvändigt.

Framtida prospekt

"Jag jobbar för närvarande som en produktchefassistent för C

Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by Coventry University London »

Last updated May 22, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Jan. 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
16,184 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sept. 30, 2019
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Dec. 31, 2019
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Sept. 30, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum
Dec. 31, 2019