MBA International Business Management

Centria University of Applied Sciences

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

MBA International Business Management

Centria University of Applied Sciences

Master of Business Administration - Internationell Företagsledning Centria University of Applied Sciences

  • Kvalificering: Magisterexamen i företagsekonomi (90 hp)
  • Studieplatser: 20
  • Ansökningsperiod: 2020

Programmet syftar till att ge utbildning för specialist- och förvaltningsuppgifter i företag som opererar internationellt. Några av de kurser som erbjuds är relaterade till turism och evenemangshantering. Magisterexamen genomförs på en tvåårig tidsplan. Den andra kurser (magisterexamen) vid ett universitet för tillämpad vetenskap är en avancerad nivå i det europeiska högre utbildningssystemet och ger samma behörighet för kommunala och statliga tjänstemän som en magisterexamen vid ett universitet.

Vem är examensprogrammet för?

Du är berättigad om du har en högskoleexamen i Finland eller en högskoleexamen i studieriet som avslutats utanför Finland. Du måste också ha minst tre års arbetslivserfarenhet inom företagsekonomi och administration och ett engelska som krävs för studierna.

Vad är programmets mål? Programmet syftar till att öka professionell kunskap om internationell turism och evenemangshantering. Efter att ha genomgått programmet har studenten blivit en professionell företagsledare som kan självständigt besluta, arbeta med ledning eller krävande expertuppgifter inom företag som är verksamma på den internationella marknaden eller när det gäller turism och evenemangsplanering.

Hur är studierna organiserade?

Multimodala inlärningsmetoder används. Kurser erbjuds oftast online inklusive två tvådagars sessioner i genomsnitt per kurs. Tonvikten i inlärningen handlar om självständigt arbete samt avlägsnande av avlägsna inlärningsuppgifter och utvecklingsprojekt. Avhandlingen som ett utvecklingsprojekt är en väsentlig del av studierna. Innehållet i studierna

Studier under första vårperioden fokuserar på turism och evenemangshantering och på höstterminen på internationell verksamhet och ledning. Avhandlingen består av ett utvecklingsprojekt som bedrivs av ett företag eller en annan organisation. Fästet till höger visar studiestrukturen.

Yrkesprofiler

De flesta av kandidaterna i programmet arbetar i olika specialist- eller ledningsställen inom näringslivet samt i turism- och evenemangsbranschen. Enligt den finska lagstiftningen är en person som har doktorsexamen vid ett högskolan för tillämpad vetenskap kvalificerad för tjänster eller tjänster i den offentliga sektorn för vilken kvalifikationskravet är en grundnivå / avancerad nivå. I vissa fall ingår även kvalifikationsbehovet i studier av vissa specifika studier.

Studiesätt

Kurser på programmet lärs på fredag ​​eftermiddagar och lördagar, delvis online, vilket gör att eleverna kan arbeta under sina studier.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad July 2, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
På campus
Online och Campus-kombinerat
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Jan. 2020
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Price
Pris
6,000 EUR
Kursavgifter gäller endast för icke-EU-studenter. Läs mer om studieavgifter och stipendier på vår hemsida.
Information
Deadline
Locations
Finland - Jakobstad
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Finland - Kokkola
Startdatum : Jan. 2020
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Finland - Jakobstad
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Jan. 2020
Finland - Kokkola
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Videoklipp

MBA in Finland - Centria UAS