Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Master of Business Administration (MBA) programmet vid Indiana State University ger dig en mycket respekterad, prisvärd, flexibel och kraftfull avancerad civilekonomexamen med topp ackreditering. Du lär dig de bästa metoderna i inhemska och globala företag från forskare med akademiska kvalifikationer som utmärker sig i klassrummet med eleverna. Bäst av allt, kan du göra detta i ett prisvärt program som ger bra värde för dig!

Eleverna är klart i mitten av fokus i MBA-program i Indiana State University Scott College of Business. Stödjande och innovativ förmåga, avancerad teknik och hög kvalitet och utmanande lärande upplevelser hjälpa dig att få de kunskaper, färdigheter och självförtroende du behöver för ökat ansvar och avancemang.

Indiana State University MBA och alla grundaffärsprogram är ackrediterade av AACSB - International, och Princeton Review har citerade Scott College of Business MBA-program som bland landets bäst för nio år i rad!

FORMATERA

MBA erbjuds för heltidsstuderande samt deltidsstuderande med sin tidsplan för kvällskurser. Du har möjlighet att välja en klass schema som passar din livsstil och ansvar.

PLATS & klass gånger

MBA lektioner hålls i Federal Hall på Indiana State University campus i Terre Haute, Indiana. Varje klass möter vanligtvis en natt per vecka (måndag till torsdag) 6:00 till 08:45.

Alla klasser levereras i-person. Scott College of Business erbjuder inte en online-MBA-program.

UPPGIFT

Personer som deltar i MBA-programmet vid Indiana State University kommer att få kvalitet, förberedelse examen-nivå för en karriär som chef eller företag professionell i en ständigt föränderlig miljö. Programmet betonar både teori och praktik och utvecklar färdigheter i problemlösning, strategiskt tänkande och hantering av organisatoriska förändringar.

MBA-programmet vid Indiana State University riktar sig till personer som innehar en grundexamen, som söker avancerad verksamhet kunskap och färdigheter som krävs för ökat ansvar och avancemang.

LÄRANDEMÅL

 • Problemlösning: Varje elev kommer att kunna systematiskt diagnostisera problem och / eller möjligheter, särskilt i affärssammanhang och utveckla alternativa kurser av åtgärder för att lösa problemen eller ta tillfället i akt.
 • Strategiskt tänkande: Varje elev kommer att ha en förståelse för långväga / strategisk ledning och kommer att kunna utveckla, implementera, utvärdera och förfina en strategisk plan i en företagsmiljö.
 • Organizational Change: Varje elev kommer att kunna systematiskt diagnostisera en organisations miljö och verksamhet för att identifiera nödvändiga förändringar och utarbeta planer för att framgångsrikt genomföra dessa förändringar på ett sätt som uppnår organisationens mål (s).
 • International / Globalt: Varje elev kommer att ha en förståelse för globala influenser på beslut / affärsplaner och / eller utveckla planer för att hantera ett företag i en global miljö.
 • Arbetsgrupp funktionssätt: Varje elev kommer att kunna bidra till framgång för hans / hennes arbetsgrupp genom att ockupera en ledande roll och / eller som en teammedlem.

ACKREDITERING

Färre än fem procent av institutioner har program ackrediterade av Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International - den högsta riktlinje för handelshögskolor. I USA, kan mindre än 25 procent av affärsprogram hävdar AACSB International ackreditering och Indiana State är en av dem. Denna skillnad inte bara indikerar den typ av kvalitet du kan förvänta dig i programmet, skiljer det också dig från andra på arbetsmarknaden. Scott College MBA har också erkänts som en "nationens bästa" program från Princeton Review för nio år i rad.

CAREERS

När du registrerar dig i MBA-programmet vid Indiana State University, kommer du att få kvalitet, förberedelse examen-nivå för en karriär som professionell verksamhet. Många studenter går vidare till framgångsrika karriärer som chefer i små, medelstora eller stora företag i både vinstdrivande och icke-vinstdrivande sektorer. Akademiker i MBA-programmet anger ofta företag på ledningsnivå och eskalera till positioner som:

 • Verkställande Direktör
 • Chief Operating Officer
 • Chief Marketing Officer
 • Ekonomichef
 • Chief Human Resources Officer
 • Chief Information Officer
 • Senior Analyst / Director
 • Entreprenör / Representant

ADMISSIONS

MBA-programmet är öppet för alla att hålla (eller förutse) en kandidatexamen från en ackrediterad institution. En statistik kursen är en förutsättning för MBA läroplanen.

Eventuella frågor ska riktas till ISU-MBA@indstate.edu.

HUR MAN ANSÖKER

För att komma ifråga för antagning måste du:

 • Skicka in en ifylld ansökan
 • Betala ansökningsavgiften
 • Skicka in en GMAT poäng
 • Skicka in officiella utskrifter av alla akademiska arbete

Alla studenter som söker tillträde till MBA-programmet bör gälla och godkännas av College of Graduate och Professional Studies och MBA-programmet vid Indiana State University. Internationella sökande måste uppfylla universitetets krav på kunskaper i engelska och tillhandahålla bevis på ekonomiskt stöd.

När ska ansökan

MBA-programmet har inte sista ansökningsdag; applikationer accepteras året runt och du kan börja varje termin. Normalt tar behandlingen mindre än 30 dagar. Tidig tillämpning uppmuntras!

Vad vi anser

När en ansökan är fullständig, kommer ett beslut antagning göras. Antagning beslut baseras på den sökandes grundutbildning (och kandidat, om någon) prestanda och GMAT poäng. I vissa fall kan en personlig intervju och / eller bokstäver referens uppmanas att stödja din ansökan.

KOSTAR

UNDERVISNING & AVGIFTER

Kostnaden för att delta i Scott College of Business MBA-programmet kommer att variera, beroende på studentens uppehållstillstånd. Generellt kommer eleverna att vara ansvarig för att betala:

 • Studie
 • MBA-program avgift på $ 129 per kredit timme
 • Recreation Center avgift varje termin
 • Alla andra avgifter universitets

För aktuella priser, besök undervisning och avgifter. Undervisning och avgifter ingår inte böcker, bostäder eller andra levnadskostnader.

HJÄLPA

MBA-program DOKTORAND- assistent Graduate assistent finns på konkurrensmässiga villkor. Studenter som tilldelas forskarassistent kan ha sin assistent förnyas varje termin.

Vad är en examen assistent?

Scott College of Business forskarassistenter genomföra en rad olika uppgifter inom högskola och universitet. Dessa arbetsuppgifter kan omfatta lärare avdelning stödfunktion, som arbetar i Scott College of Business administrativa kontor, som arbetar med akademins Small Business Development Center, stöd för fakultet forskning, eller andra uppgifter som tilldelats.

De flesta assistent normalt delas ut i maj för följande fall. Ett litet antal assistent kan tilldelas i december för vårterminen, även om dessa i mån av tillgång. Sommar assistent är ovanliga. I allmänhet utgör en assistent ett åtagande av 10 eller 20 timmar per vecka.

Finansiering för assistent tillhandahålls på en per termin basis. Stipenden för en examen assistent kan vara så mycket som $ 8000 per år. Den innehåller också ett avstående från en del eller all undervisning. Vissa universitet och MBA-program avgifter kan inte åsidosättas.

Hur ansöker jag om en examen assistent?

För att vara berättigad till en examen assistent genom Scott College of Business MBA-program ska studenten:

 • Har regelbunden entré status med College of Graduate och Professional Studies och MBA-programmet.
 • Vara inskriven som en heltidsstudent i MBA-programmet (9 kredit timmar).
 • Har åtminstone en 3,0 grund medeltalet eller en 3,6 medeltalet i 12 timmar tog examen.

När en vanlig entré tas emot ska antagen student meddela Graduate Program Office i Scott College of Business sin önskan att komma ifråga för en examen assistent. Tid inlämning av din ansökan kommer att tillåta oss att fullt ut beakta dina referenser. Graduate Program Office kommer inte att utvärdera en begäran om en examen assistent tills eleven har blivit antagen till MBA-programmet.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
4,257 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering