Läs den officiella beskrivningen

MBA-magisterexamen i Sports Management kombinerar en unik exponering för Real Madrid, akademisk excellens, verkliga praktiska fall och ett stort nätverk av kontakter i sportbranschen.

Mål

Målet med MBA-magisterexamen i idrottshantering är att utbilda ledningspersonal i idrottsvärlden

VEM ÄR DET TILL?

Kandidater som vill fokusera sina yrkeskarriärer på sportledning, yrkesverksamma inom idrottsområdet som vill uppdatera sin kunskap, yrkesverksamma från andra kunskapsområden som vill komma in i sportvärlden eller professionella idrottare som, efter att ha gått i pension från konkurrens, strävar efter att fortsätta på idrottsarenan som chefer.

Nyckelaspekter

  • Valda bästa magisterexamen i sportledning i Spanien i El Mundo tidnings 2017 ranking.
  • Valde en av de 10 bästa mästarna i idrottshantering i Europa av Sports Business Magazine i 2017.

Under senare år har idrotten blivit en disciplin som har expanderat bortom de tidigare definierade gränserna, vilket ökar behovet av specialiserade yrkesverksamma inom de olika områden som är förenade med idrotts- och idrottsorganisationernas värld. MBA - Magisterexamen i idrottshantering utbildas 100% på engelska och ger särskild utbildning inom sportledning.

Denna MBA består huvudsakligen av tio moduler om företagsledning, följt av en tvärvetenskaplig modul om ledarskap.

Programmet innehåller ett segment som är specialiserat på sport och fokuserar på marknadsföring, förvaltning och drift av idrottsanläggningar.

Programmets internationella karaktär gör det möjligt för studenter och idrottare att få det bredaste möjliga perspektivet på alla befintliga sportledningsmodeller, inte bara i Spanien utan även utanför våra gränser tack vare deltagandet av en internationell internationell fakultet . Detta pedagogiska engagemang kommer exponentiellt att förbättra våra studerandes omfattning och yrkesmässiga möjligheter.

MBA-magisterexamen i Sports Management kombinerar en unik exponering för Real Madrid, akademisk excellens, verkliga praktiska fall och ett stort nätverk av kontakter i sportbranschen.

verksamhet

Under mästaren kommer vi att understryka tre huvudaspekter som kommer att hjälpa studenten för sin personliga och professionella utveckling. Gruppen kommer att ha särskilda månatliga sessioner om:

  • Företagande
  • coaching
  • Löpande talang (erfarenheter att få en bättre positionering i urvalsprocesserna)
  • Lärande genom att leva, överföra värderingar och färdigheter genom idrott.
  • Sportvolontärarbete.

Under programmet kommer studenterna att komma i kontakt med alla områden i staden där Real Madrid är närvarande (anläggningar, idrottsanläggningar, organisations- och förvaltningsinstitutioner etc.) samt med Fundación Real Madrid . Och det är inte allt; Studenterna kommer också att få förståndsinformation om andra faciliteter och ledningsmodeller genom besök på Santiago Bernabéu Stadium , Ciudad Deportiva Real Madrid (Real Madrid Training Complex), Ciudad del Fútbol de la RFEF (fotbollsbyen för Kungliga Spanska Fotbollsförbundet), Caja Mágica ( Madrid Open Tennis Stadium), Palacio de los Deportes och andra utrymmen avsedda för fritid och underhållning, som drivs av både offentliga och privata organisationer.

Studenter kan delta i en resa till New York City med andra studenter i Real Madrid Graduate School. Resan kommer att omfatta besök i huvudkontoret för viktiga sportliga ligor som NBA, MLS och NHL, stora platser som Madison Square Garden och marknadsföringsföretag som Octagon.

Detta är en av de bästa upplevelser som en idrottsledare kan ha, både från en ledande och en operativ synvinkel, eftersom de kommer att få praktisk lärande och tillämpa den kunskap de har fått under hela sin utbildning.

Program

MODULE 1.- General Management
MODUL 2.- Finansiering
MODULE 3.- Sports Facility Management och Operation
MODUL 4.- Marknadsföring och kommunikation
MODUL 5.- Ledarskapsfärdigheter och personalresurser
MODULE 6.- Specialisering inom entreprenörskap, hållbarhet och socialt ansvar i idrott
MODULE 7.- Specialisering Branch B - Marknadsföring och kommunikation (*)
MODULE 8.- Specialisering Branch C - Sports Facility Operation (*)
MODUL 9.- Praktik
MODULE 10.- Masterprov

(*) Av de fyra specialiseringarna måste studenten välja tre. Modul VI Specialisering Branch D - Sportsrätt, den är tillgänglig för campus baserad på eftermiddagen på spanska.

Tillträde

Inträdesprocessen för Universidad Europea Graduate School- program kan ske när som helst under året, även om anmälan på något examensprogram beror på tillgängligheten av platser.

Program undervisas på:
Engelska
Spansk

Se 1 fler kurser från Real Madrid International School »

Senast uppdaterad June 11, 2018
Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
26,000 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Feb. 29, 2020
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Juni 30, 2019
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Juni 30, 2019
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Feb. 29, 2020