Read the Official Description

Har du en passion för sport? Vrid den passionen till en spännande karriär med en MBA i sportledning från Concordia University Chicago ! Sportindustrin i både USA och globalt är storföretag. Med idrottsbranschen växer ofta snabbare än ett lands nationella BNP, har behovet av att driva klubbar och föreningar som organiserade företag blivit avgörande.

Idag innebär en karriär inom idrott att förstå de många delarna av detta varierande område. Det finns ett ständigt ökat behov av professionella utbildade inom ledning, administrativ och affärsmässig aspekt av sport. Concordia-Chicagos MBA-specialisering inom idrottshantering förbereder trygga ledare i olika typer av idrottsorganisationer och roller.


Lärandemål

Genom att bedriva en MBA-specialisering eller certifikat inom idrottsledning, studerar du sportindustrins ekonomi, ekonomiskt ansvar, viktiga juridiska frågor relaterade till sport och mer.


Förkunskapskrav

Ingen appavgift, ingen GRE krävs


Curriculum

INTERNATIONELLA STUDENTER: Förutom basprogrammets läroplan anges internationella studenter som deltar i ansikte mot ansikte på CUC campus för att ta seminariet i högre utbildning, en 3-kreditkurs.

  • Sportens ekonomi
  • De grundläggande kraven i lagen i sport
  • Nivå på spelområdet: Mångfald i sport
  • Sportfinansiering


Karriärutsikt

Sportledning erbjuder ett brett utbud av karriärmöjligheter och vägar. Studenter kan acceptera positioner inom marknadsföring och sponsring, sportmedier, gästfrihet, evenemangshantering och till och med detaljhandel. Bland annat söker högskolor och universitet, talangkontor, stora och mindre ligamål och idrottsanläggningar att anställa kvalificerade idrottsledare.

Medan idrottsförvaltningen är mycket konkurrenskraftig visar den starka jobbtillväxtstrender fram till 2022, vilket förutspås av US Department of Labor Bureau of Labor Statistics (BLS). Tränare och spejder förväntas växa 15%, snabbare än genomsnittet. Idrottsagent / chef förväntas växa 12%, lika snabbt som genomsnittet. Sport marknadsförare förväntas växa 13%, lika snabbt som genomsnittet.


Karriärmöjligheter

  • Sport media
  • Sportadministration
  • Sportmarknadsföring
  • Idrottsagent
  • Sportverksamhet
  • Evenemangshantering
Program taught in:
Engelska

See 10 more programs offered by Concordia University Chicago »

Last updated April 18, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Aug. 2019
Duration
2 terminer
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum