MBA i små och medelstora företag utveckling


I nästan alla länder i världen, är den största delen av intäkterna och sysselsättning som genereras av små och medelstora företag (SMF). Paradoxalt nog har uppmärksamheten hos de flesta affärs författare och universitetsutbildningar har huvudsakligen inriktad på de stora företagen, deras särskilda problem och insikter.


September (små och medelstora företag Program Training) är inte bara ett internationellt program, men också ett forsknings- och utbildningsprogram vid universitetet i Leipzig och vietnames-tyskt universitet. Det är dedikerade till att erbjuda teoretiska insikter samt praktisk erfarenhet främja små och medelstora företag (SMF). Vi har beslutat att basera vårt program på de mönster av utestående tyska Mittelstand som försöker överföra kunskap till företag och institutioner från hela världen för att genomföra vinnande strategier för att framgångsrikt främja små och medelstora.


SEPT erbjuder:

 • En MBA i små och medelstora företag utveckling
 • Ett forskarutbildningen
 • Internationella korta utbildningar för företagare, chefer och institutionella beslut och beslutsfattare
 • Särskilda tjänster för små och medelstora företag utveckling (SMF)


Den september MBA är ett ackrediterat program.


MBA i små och medelstora företag Utveckling av universitetet i Leipzig och vietnames-tyskt universitet fick 2006 full ackreditering av Hannover Central utvärdering och ackrediteringsorgan (Zeva), som vakar över kvaliteten och förbättring av akademiska program på universitet . Zeva ia en medlem i ENQA, det ENQA.


Under 2008 var den internationella september MBA-programmet tilldelas med en godkänd i tävlingen "Quality Label för Top 10 Internationell Master Utbildningsprogram i tyska universitet" i den tyska tjänsten för akademiskt utbyte (DAAD) och Stifterverband fue die Deutsche Wissenschaft (Foundation för de tyska Sciences).


Detta program är anpassat för att erbjuda ett praktiskt tillvägagångssätt som kommer till verkligheten som möjligt. Därför består över 60% av vårt program för konsulter och experter som är verksamma i alla av ämnet som ingår i programmet. Detta program erbjuds på VGU som en deltid utbildningsprogram, så att eleverna kan arbeta i dag och för att studera på kvällar och helger.


Här är vad du får efter programmet:

 • Prestigefyllda dubbla masterutbildning i Business Administration från Tyskland och VGU.
 • Konkurrensfördelar på arbetsmarknaden av blandade kunskaper i företagsekonomi, internationell social kompetens, problemlösning och engelska språkkunskaper.
 • Oändliga möjligheter att överföra till doktorsexamen med en magisterexamen erkänt över hela världen.
 • Förbättra ledningens kunskaper och färdigheter i företagsledningen.


Här är vad du får under programmet:

 • En flexibel deltidsarbete-och-utbildningen på en premie universitet med en världsklass, mitt i Ho Chi Minh-staden.
 • Den högsta utbildningens kvalitet med en enastående läroplan, engagerade och erfarna professorer och experter från Tyskland.
 • Utmärkta program ges på engelska packad med verkliga affärsidéer och mjuka färdigheter såsom lagarbete, presentation, språk och problemlösning.
 • En chans att få engelska insatser för att IELTS 6,0
Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
4,000 USD
per termin.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum