Read the Official Description

MBA i organisations Excellence syftar till att öka kunskapen om deltagarnas inom området organisatorisk kompetens, genom en integrerad och sektorsövergripande perspektiv. Banan är designad för att ge nya förmågor till alla yrkesverksamma som vill träna i modeller av excellence organisationer.

Sessionerna är strukturerade för att främja beslutskapacitet och att lösa alla komplexa organisatoriska problem. Lektionerna hålls av lärare med en internationell kursplan och en hög akademisk styvhet och pedagogisk skicklighet.

Mål

Programmet Målet är att utveckla de allmänna ledningskompetens och den professionella utvecklingen av studenterna, som ger kunskaper och färdigheter för att möta utmaningarna för att driva en stor organisation.

Specifikt söker: • Utveckla analysförmåga av deltagarna "; • Ge ett integrerat och globalt perspektiv av organisations kompetens; • Utveckla förmågan av ledarskap; • Förbered deltagarna att svara på utmaningar som de globala marknaderna.

Förmåga

MBA är uppbyggd i enlighet med Excellence modell som förespråkas i ISG, överväger en första omgång av standardisering av kompetens och avancerad nivå tillägnad avancerade material för excellens. Programmet strukturerades att gynna den praktiska delen där det kommer att vara möjligt att genomföra de kunskaper som förvärvats genom att maximera inlärning och samtidigt ge anslutningen till den professionella verkligheten för varje individ.

Mottagare

MBA i organisations Excellence riktar sig till personer med erfarenhet eller som kommer att eftersträva chefsbefattningar. Såsom nämnts tidigare, i utformningen av densamma, har det tagits i beaktande att det är nödvändigt att ha två komplementära cykler av utveckling. Därför, och eftersom den första cykeln syftar till standardisering av kompetens, antagning av studenter inte bara för akademiker i ledningen eller ekonomi, med sin oberoende grundutbildning sin behörighet att delta i programmet.

Framtidsstudier

Framtidsstudier Studenter som framgångsrikt slutföra MBA har likvärdighet i skolan magisterexamen i Management, med undantag för UC Research Seminar som syftar till att förbereda studenterna för framställning av avhandlingen eller slutprojekt.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
240 Öppettider
Heltid
Pris
5,250 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum