MBA i International Hotel & Tourism Management

Allmänt

Programbeskrivning

Den MBA International Hotel & Tourism Management Den är anpassad till det europeiska området för högre utbildning och består av 90 hp. Programmet syftar till att utveckla de kunskaper, färdigheter och kunskap för att driva framgångsrikt i en global miljö. Utbildningen är indelad i sex månader akademisk utbildning och sex månaders praktik i företag och institutioner inom sektorn.

Den fasta läroplanen gör det möjligt att utveckla ledarförmåga, förmågor och kunskaper som behövs för att förbättra anställbarhet och karriärmöjligheter inom gästfrihet och turism. Förbereder yrkesverksamma inom hotell- och turist att arbeta i en internationell miljö. Fakulteten består av branschfolk som är specialiserade på de ämnen de undervisar. Utöver de gemensamma kärnområden med fokus på strategi, marknadsföring, affärsstyrning och hotelledningen, gör att programmet för inriktning: Marknadsföring och kommunikation och / eller Financial Management.

teoretisk

420 timmars föreläsningar från måndag till fredag, lärde från september till mars. Klassen schema tillåter kombinera studier med arbete.

Intern

1.000 timmars utbildning i företag och institutioner sektorn (6 månader).

Student profil

Akademiker och / eller unga yrkesverksamma med 5 års erfarenhet på ledande poster kommando innebär i gästfrihet och / eller turism.

Läroplan

Utbildningen MBA International Hotel & Tourism Management har 90 hp och består pro 5 moduler (4 obligatoriska och en specialisering inom Financial Management eller marknadsföring och kommunikation).

Antagningsprocessen

  1. Fylla i ett webb förregistrering tillhandahåller informationen och dokumentation som krävs.

  2. Utvärdering av förhandsregistrering av Vatel Madrid. Inom en period av en vecka högsta belopp du kommer att meddelas om kandidaten kan utföra inträdesprov.

  3. Utför antagningsprov (test och personlig intervju).

  4. Inom en period av 10 dagar från slutförandet av inträdesprov Vatel informerar kandidaten om resultatet av inträdesprov och förfarandet för registrering, i förekommande fall.

rates

Registreringsavgifter *: 2,420 € Studieavgifter: 9,960 €

* Enkel betalning ingen återbetalning

betalning

Förskottsbetalning: 3% rabatt (gäller om studieavgifter).
Skjutas: upp till 12 rater utan intresse.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Today, our Hospitality schools located throughout the world convey the same internationally targeted courses to 7,000 students, based on the tried and tested mixture of theoretical university courses ... Läs mer

Today, our Hospitality schools located throughout the world convey the same internationally targeted courses to 7,000 students, based on the tried and tested mixture of theoretical university courses followed by professional experience. Läs mindre