Läs den officiella beskrivningen

Mål och lärande

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

  1. Tolk praktiska, teoretiska och personliga färdigheter som krävs för ledande roller inom en rad internationella hotell- och turistorganisationer.
  2. Syntisera strategiska, organisatoriska och marknadsföringsprocesser för ett kommersiellt gästfrihetsföretag inom ramen för företagets globala karaktär.
  3. Odla en professionell förvaltningsinriktning genom att uppmuntra den kreativa utvecklingen av innovativa idéer och lösningar.
  4. Förtroende debattera, analysera och syntetisera teorier när man utvärderar organisatoriskt lärande.
  5. Analysera olika multilaterala institutioner och gränsöverskridande organisationer kritiskt och inkludera och utvärdera deras effekter som är inblandade i internationell turism och förvaltning av kulturarvsturismen.

Förkunskapskrav: Postgraduate Diploma i hotell och turism ledning eller kandidatexamen (heders) studenter i någon disciplin, eller studenter med betydande hotell och turism erfarenhet och en högre utbildning kvalifikation.
Ålderskrav: 20 och över
Språkkunskaper: Nödvändig Engelska nivå genom intervju / HTMi-test eller har TOEFL 547 eller IELTS 6.0 eller motsvarande HTMi Engelska Placeringstest.
Tidigare arbetserfarenhet: Ingen eller väsentlig erfarenhet inom gästfrihet eller turism, om inte en examen eller en doktorsexamen.

Graduation

Studenter som lyckats slutföra programmet kommer att tilldelas MBA-examen i Hospitality Management av HTMi Hotel and Tourism Management Institute.
MBA forskarutbildning examensarbetare måste slutföra en avhandling som ska tilldelas Master of Business Administration (MBA) i Hospitality Management av HTMi Hotel and Tourism Management Institute.

Studenter kommer att skriva en avhandling på mellan 10 000 - 14 000 ord på ett ämne av internationell betydelse som övervakas direkt av HTMi antingen online eller på campus om eleverna bestämmer sig för att göra doktorsavhandlingskursen. Avhandlingen tillåter varje MBA-student att fokusera på en viss del av den internationella hotell- och turistindustrin, där de är intresserade av att starta sin karriär.

Magisterstudenter kan välja att gå med i valfri avhandlingskurs efter avslutad undervisning.

58866_MBA.jpg

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 - 2 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum