Read the Official Description

MBA i General Management

Den General Management MBA-programmet ger elever med en balanserad inblick i de utmaningar som förvaltar företag. Den moderna chefen måste ha en bred förståelse för de olika funktionerna inom en organisation för att effektivt möta organisatoriska mål och syften.

Utöver detta, den snabba expansionen av den internationella handeln innebär leverantörer, kunder och arbetskamrater är mycket mer benägna att arbeta inom en mångkulturell arbetsmiljö. Detta i sin tur kräver en annan sorts kompetens för att kunna hantera både effektivt och ändamålsenligt.

Varför registrera på det här programmet?

Programmet lockar proffs från en mängd olika sektorer (inklusive finans, tillverkning, detaljhandel, fastigheter, gästfrihet och sjukvård), som syftar till att bredda sin ledarförmåga.

Programmet ger eleverna en möjlighet att:

 • Tillämpa kunskap och förståelse för organisationer, företag och förvaltning för att lösa komplexa frågeställningar både systematiskt och kreativt samtidigt som man förbättrar näringsliv och förvaltning practicesApply kunskap och förståelse för organisationer, företag och förvaltning för att lösa komplexa frågeställningar både systematiskt och kreativt och samtidigt förbättra affärs- och förvaltningspraxis.
 • Bidra till företag och samhället i stort genom att använda färdigheter för livslångt lärande och personlig utveckling.
 • Applicera strategiska beslutsfattande färdigheter och utveckla förmågan att verka för utformningen och genomförandet av politiken.

Accreditation

MBA i General Management är en dubbla priset program som följer av Emirates Aviation University och Coventry University, UK. Den EAU Priset är ackrediterat av ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning (MOHESR) i Förenade Arabemiraten.

Karriärmöjligheter

Slutförande av General Management MBA-programmet ger ett sätt att förbättra karriärmöjligheter som kan uppnås genom att främja med en befintlig arbetsgivare, öka utsikterna med alternativa arbetsgivare eller ge kunskaper som kan bidra till att göra en karriär förändring.

MBA är ett ackrediterat examen som globalt erkänd genom den akademiska samarbete mellan två välkända institutioner, Emirates Aviation University och Coventry University. Många arbetsgivare tror att en person som har åtagit sig MBA studie har en god förståelse för den "stora bilden" och har fått de färdigheter som gör det möjligt för dem att hantera med ökad kompetens och förtroende i en föränderlig och komplex omvärld.

Kursupplägg

Programmet består av åtta moduler och en avhandling.

Leveranssätt

Modular grund (block-läge) med klasser hålls normalt varannan månad (fem dagar per modul).

Moduler

 • Marketing Management
 • Projektledning
 • Operations Management
 • Ekonomiskt klimat för företag
 • internationella affärer
 • Strategic Management
 • Finansiell analys för chefer
 • Organisationsbeteende & Human Resource Management
 • MBA Dissertation

VARAKTIGHET

Arton månader, deltid.

Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by Emirates Aviation University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Duration
18 månader
Deltid
Pris
120,000 AED
Studieavgifter, 2.500 AED.Registration Fee
Deadline
By locations
By date