Läs den officiella beskrivningen

Tjäna din MBA på nätet i så lite som ett år

Få kompetens att vara en effektiv företagsledare i en avancerad, mycket respekterad roll. Online Master of Business Administration (MBA) från Anna Maria College kombinerar dagens aktuella, konkurrenskraftiga strategier med en resultatdriven förvaltning. Resultatet - du får kritisk kunskap som kan tillämpas omedelbart till din nuvarande roll samtidigt positionera sig själv som en kandidat för möjligheter till avancemang och tjäna mer. Enligt Graduate Management Admission rådet årliga undersökning, 2013 MBA-studenter fortsätter att kommandot högre ingångslöner jämfört med andra master utexaminerade i USA, med en median grundlön på US $ 95.000. De omfattande affärs- och ledarskaps taktik du förvärva kan hjälpa dig och din organisation lyckas.

Mid-levnadsbana: din arbetslivserfarenhet Counts

Om du har relevant progressiva arbetserfarenhet inom företag, kan du ha rätt att avstå från en kurs eller 3 poäng från MBA grundläggande krav som fastställts av programdirektören från fall till fall. Det innebär att du kan tjäna din Master of Business Administration examen i så få som 11 kurser i stället för 12.

MBA specialiseringar

Lär dig grundläggande verksamheten som är avgörande för att hjälpa offentliga administratörer effektivt hantera en organisation, inklusive strategisk planering, budgetering för ideella organisationer och relationer arbetslednings.

Med vår online MBA, det finns ingen inträdesprov och programmet kan genomföras på så kort tid som ett år! Det ger också unika inriktningar, så att du kan skräddarsy din lärande att komplettera din personliga och yrkesmässiga intressen. Välj bland följande:

företag

Utveckla avancerade färdigheter för att ställa dig ut i en ständigt föränderlig och konkurrensutsatt marknad. Läs framgångsrika ledaregenskaper, beprövade förvaltningsstrategier och hur man i förebyggande syfte utvärdera risker och lösa dem.

Sjukvårdsadministration

Som en av de snabbast växande sektorerna i den amerikanska ekonomin, är sjukvården i stort behov av administratörer som har avancerade kunskaper om en mängd hälsa och administrativa processer. Få kritisk kunskap om planering, ledning, förvaltning och kontroll av leverans av hälso- och sjukvård.

Hälsoinformatik

Det uppskattas 5,9 miljarder sjukvårds jobb kommer att läggas fram till 2020 och med denna ökning kommer en efterfrågan på proffs som kan analysera branschens överväldigande mängd elektronisk data. Få nisch färdigheter och vrid sjukvårds s analys i globala hälso- och sjukvårdslösningar.

Offentliga finanser och förvaltning

Myndigheter är mer ansvarig än någonsin om hur de använder sina resurser. Lär dig grundläggande verksamheten som är avgörande för att hjälpa offentliga administratörer effektivt hantera en organisation, inklusive strategisk planering, budgetering för ideella organisationer och relationer arbetslednings.

IACBE Recognition

International Assembly för Collegiate Business Education (IACBE) är den ledande resultat-baserade professionella ackreditera organisation för affärsprogram i elevcentrerad högskolor och universitet i hela världen. Den IACBE främjar utvecklar och erkänner spetskompetens inom näringslivet utbildning.

Anna Maria College är en Educational medlem av International Assembly för Collegiate Business Education (IACBE). En pedagogisk medlem är en akademisk affärsenhet som har träffat IACBE krav för utbildnings medlemskap som beskrivs i IACBE s godkännandeprocessen Manual.

Anna Maria College MBA Fördelar

Förväntar sig det bästa i din utbildning. Anna Maria College ger en välkomnande, elevfokus mot online-utbildning. Vår online MBA-program kan vara klar i så lite som ett år. Dragen av online MBA-programmet vid Anna Maria College inkluderar:

Ingen inträdesprov som krävs

Utövare-Baserat fakulteten

AMC professorer är karriär veteraner från näringslivet med årtionden av kombinerad branscherfarenhet inom både den offentliga och den privata sektorn. Vår fakultet använder sina verkliga upplevelser för farkoster föreläsningar och utveckla engagerande kurser. Lär av sina utmaningar och framgångar.

ultimata Flexibilitet

Bygg din karriär, inte stör det - Online MBA kurser är utformade för krävande Tidtabellerna arbetande vuxna, särskilt i ledning och ledarskap mid-level roller.

Överför Credits

Den 1 juli 2014 accepterade och studenters övergång kanske kan överföra upp till sex poäng från ett regionalt ackrediterad institution av den totala erforderliga krediter för ett mastersprogram baserat på vissa villkor. AMC alumner som vill tjäna en andra examen kanske kan överföra upp till nio poäng baserat på vissa villkor.

Sigma Beta Delta International Honor Society

Anna Maria College deltar med Sigma Beta Delta International Honor Society for Business, förvaltning och administration. Detta samhälle är öppen för studenter som utexamineras bland de 20% av sin klass, vilket möjliggör utmärkt akademisk prestation erkännande för en livstid. Som medlem i detta samhälle, är du berättigad till en rad fördelar, bland annat:

livstid Recognition

Möjligheter till nätverkande bland student- och alumner medlemmar, vilket ger möjlighet för mentorskap och vägledning i det professionella samhället. Konstant Anslutning via strävanden Nyhetsbrev, en årlig publikation av föreningens aktiviteter, evenemang och aktuella affärsfrågor. Ettåriga prenumeration Bloomberg Business erbjuds nya värnpliktiga och en särskild alumner ränta för de följande åren.

Mål

Läs mer om det här programmet uppdrag, mål och utbildningsmålen beskrivs av Anna Maria College.

Eleverna ska räkna med att spendera cirka 17-20 timmar per vecka på kurser i varje 3-kredit åtta veckors kurs på nätet. Kurser kan omfatta läsning, visa Powerpoints, titta på video, slutföra uppdrag, tar prov, som arbetar med projekt, skriva uppsatser, och delta i veckodiskussionstrådar.

Bygg en bättre karriär

Ta nästa steg för att uppnå dina karriärmål. Klicka här för att begära mer information om online Master of Business Administration från Anna Maria College eller ring 877-265-3201 för att tala med en antagning rådgivare.

Sökande med en kandidatexamen i ett icke-business större kan krävas för att ta förutsättning kurser i samband med deras MBA-program. Vänligen kontakta en antagning rådgivare idag att ta reda på mer information och hur några av dessa kurser kan frångås vid granskning av tidigare grundutbildning kurser och / eller arbetserfarenhet.

På grund av statliga regleringar, är Anna Maria College online-program inte längre emot ansökningar från invånare i följande stater: Alabama, Arkansas, Maryland, Michigan, Minnesota, Mississippi och Wisconsin.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019