Läs den officiella beskrivningen

presentation

MBA-programmet som specialiserat sig på Hospitality

Båda fokuserade på professionell utveckling och förbättra lönsamheten och konkurrenskraften hos institutionerna, MBA Hospitality

Tillsammans med detta, MBA-studenter skapa sin förmåga att förstå och utnyttja de möjligheter som ny teknik, internet och sociala nätverk. I slutet av sin kurs, eleverna kan skapa och leda innovativa företag, vilket gör digital en verklig kraft och en viktig framgång för sin verksamhet.

Ledord: Kompetens, effektivitet och förvaltning

MBA Hospitality program

mål

MBA Hospitality

I slutet av resan, du chefer med den kompetens, förmåga och värden på följande sätt:

Global Vision av turistnäringen genom sin fördubbling internationell och entreprenöriell omfattning, MBA Hospitality

strategiska utvecklingsplaner: ge studenterna de viktigaste verktygen i utvecklingen och operativa genomförandet av strategiska planer på nationell och internationell nivå, i turistområden.

Innovation och hållbarhet: genom utbildning både omfattande och specialiserad, kommer du att kunna utveckla både din kreativitet och innovationsförmåga, men också en hållbar strategi management sektorn.

lednings- och personliga färdigheter: samtidigt som dess internationella inriktning, kommer detta program att förse dig med kompetens att optimalt hantera ett team inom en deltagande ram lugn och gynnsamma

I de senaste trenderna och värden: analysera globala branschtrender, få insikt och strategier för att bli ledare för världens turistorganisationer med etik, etik och pragmatism.

program~~POS=TRUNC Styrkor

Ostelea Rabat har utformat sitt träningsprogram med hänsyn till verkligheten och marknadens behov.

Det är inte allt! Ostelea Rabat åberopade även expertisen hos träningsgruppen att utveckla ett program trogen skolans löfte: en till stor del inriktad mot verkligheten i sektorn från en praktisk synvinkel.

Så väljer MBA Hospitality

Nätverk: med mötes cykler med turism företagsledare och internationella experter inom turism, kan eleverna skapa sina egna professionella nätverk.

Seminariet "Business": studenter kommer att ha möjlighet att delta i seminarier som syftar till att dela upplevelsen av ledarna för de företag turistnäringen

Fokus på "Revenue Management" genom företagsspel: denna specialiserade området för marknadsföring ges särskilt genom praktiska syn på företagsspel.

mång fakulteten: kurser undervisas av nationella och internationella professorer och experter och företagsledare inom turistnäringen

Nedsänkning i näringslivet: att komplettera undervisningen i vissa moduler, studenter genomför företagsbesök, särskilt i hotellanläggningar, företag och turistorganisationer.

Fallstudier: i syfte att förbättra elevernas förmåga att fatta beslut, men också att utveckla sin kreativitet, analytisk förmåga, muntlig kommunikation

Residencial Skills Management: intensiv helg under vilken eleverna utföra övningar för att utveckla sina ledaregenskaper och ledarskap

utbildningens innehåll

MBA Hospitality program

 • Miljö och globala marknaden
 • talent management
 • Hantering av internationella företag
 • Internationalisering av företag
 • minnes~~POS=TRUNC examen
 • specialiserade seminarier
 • Intern Graduation

Inlärningsprocessen avslutas med ett examensarbete som kommer att vara att utveckla en affärsplan för en turist företag där eleverna kommer att beskriva projektet marknadsanalys, åtgärder och strategier för att genomförts, medan bedömningen av ekonomiska och finansiella lönsamhet.

karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP

MBA Hospitality

 • Hotel manager
 • Director of turistföretag
 • Director inom viktiga operativa funktioner turistföretag som personaldirektör, CFO, marknadschef eller Director of Operations.
 • specialiserade konsultbyråer inom turistsektorn
 • Entreprenör inom turistnäringen
Program undervisas på:
Franska

Se 1 fler kurser från Ostelea Morocco »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
1 år
Heltid
Pris
15,500 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum