MBA Heltid

laSalle Barcelona MBA programs

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

MBA Heltid

laSalle Barcelona MBA programs

Om du är ett universitet och professionell examen från mindre än 30 år och du behöver för att möta ditt jobb framtid med säkerhet och garanti, bygga din karriär i en tid präglad av digitala Transformation med Full Time MBA av La Salle.

Du får lära dig att utveckla en entreprenörsanda, lära sig att förnya och använda verktyg, ramar och strategier för att identifiera och utvärdera nya möjligheter i den digitala ekonomin.

Vi utbildar våra elever att fatta beslut i en affärsklimatet i ett tillstånd av ständig utveckling; Och anta ett globalt och internationellt perspektiv.

mba

Antagning

Människor är en nyckelfaktor för vår Masters utvecklingsprogram. Vi väljer våra sökande enligt läroplanen kriterier väger deras akademiska, funktionella, sektorsvisa och geografiska egenskaper, i syfte att berika deras kollektiva lärande.

Tillämpningskrav på La Salle syftar att välja de mest idealiska kandidater för varje program som skall garantera en hög kvalitet på kommunikation och nätverk mellan studenter, som är en unik egenskap av La Salle pedagogiska stil.

Inträdet är redan öppen. Kandidater uppmanas att tillämpas så snart som möjligt, med tanke på att antagningen för varje akademiskt program kommer att stängas så snart som det inte finns några lediga platser kvar.

Priser och finansiering: Be om information. Vi kommer att vara glada att skicka dig en dossier med information om finansiella resurser, banker och samarbetande enheter.

Stipendier och bidrag: Be om information. Vi kommer att vara glada att skicka våra stipendier och bidrag broschyr.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
15 månader
Heltid
Price
Pris
14,800 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan