Hållbarhetsstyrning - CSR - BOLAGSSTYRNINGS

Hållbarhet management, CSR, mjuka färdigheter, kapacitetsuppbyggnad - med Distansutbildning MBA hållbarhetsstyrning Du kommer att vara fullt kvalificerad att genomföra en hållbar företagande. Sedan starten 2003, är deltid utbildningsprogram en av de ledande "gröna MBA" världen genom en unik och optimal kombination av ledarförmåga, personlig utveckling, mjuka färdigheter och ansvarig bolagsstyrning.

Genom olika tekniska och tvärvetenskapliga kursinnehåll du köper i studien förutom omfattande ledningskompetens och den alltmer eftertraktade förmåga att hantera en hållbar utveckling och ansvarsfullt företagande. alltså MBA kvalificerar studenterna för ledande positioner, vilket öppnar upp nya karriärmöjligheter.

BLI "förändringsagent för hållbarhet"

Vi söker personer med en grundexamen som vill främja en hållbar utveckling i ekonomin och samhället och sträva efter en karriär. Studierna kan flexibelt utformade och avslutade antingen deltid till heltid inom ett år eller två år.

  • Den distans är avsedd för ledarskapsutbildning och slutar med den ackrediterade och internationellt erkänd examen "Master of Business Administration" (MBA).
  • Den fortsatta utbildningen kopplat till CSR och förvaltning hållbarhet och innovation management, mjuka färdigheter och entreprenörskap.
  • Studien kvalificerar dig att designa företag eller organisationer på ett ansvarsfullt sätt och därmed lönsamhet bidra till en hållbar utveckling.

VEM ÄR LÄMPLIG MBA?

MBA Sustainability Management vänder sig till personer som vill sätta hållbarhet i handling och söka mer ansvar inom företaget och i samhället. Dessa inkluderar ledare, CSR-experter och experter och hållbarhetschef / -Innen på alla funktionella områden.

Studien är den idealiska professionell utveckling för beslutsfattare / -Innen som vill fungera som en föregångare inom hållbart företagande genom omfattande kompetens inom hållbar förvaltning och använda en MBA examen för avancemang inom sitt område och de vill associera med CSR och hållbarhetsfrågor. Detta inkluderar blivande chefer, chefer och chefer, yrkesverksamma från företag med hållbar produkt eller tjänsteutbud, personal / -inside en miljö- eller hållbarhets avdelning, affärskonsult / -Innen, personalchef / -Innen och grundare / -Innen.

Anställda i offentlig förvaltning kan höja sin profil genom MBA och representanter / -Innen NGOs skaffa sig nödvändig kunskap för att följa förändringar kritiskt och konstruktivt i företag.

IN distansutbildning för MBA hållbar förvaltning

MBA Sustainability Management är den största och mest traditionella MBA-programmet på hållbarhetsstyrning i Tyskland. Studien använder sig av en så kallad blended learning strategi. Studenterna får alla nödvändiga material via en e-learning plattform. Parallella skript och böcker, men återges i pappersform.

Förutom interaktiva format och övningar samt webbseminarier eller grupparbete på lärplattformen finns omkring tio Närvaro händelser. I detta utmanande undervisning koncept intensivvård är mycket viktigt för oss. Därför fokuserar en oberoende vårdteam uteslutande på eleverna i MBA hållbarhetsstyrning och förbereder med lärarna innehållet i didaktik.

Deltidsstudier i fyra, heltid i två terminers studier för internationellt erkänd akademisk examen Master of Business Administration (MBA).

VARFÖR MBA hållbarhetsstyrning STUDIE?

"MBA kombinerar perfekt min yrkeserfarenhet som ingenjör med affärskunnande. Jag hade så långt lite att göra i mitt första studien och även i jobbet med frågan om hållbarhet har hållbarhet alltid varit mer en fråga om hjärtat. Till slut fick jag började göra mig att tänka och det var till slut avgörande för beslutet om kursen. Det som gör MBA Sustainability Management är det nära sambandet mellan dem: Vi är mycket nära, eftersom alla har en viss övertygelse och motivation. Jag skulle rekommendera MBA definitivt. Vem vill genomföra entreprenörs hållbarhet, här får alla möjliga verktyg till hands, massor av nätverk och många bra förslag. "Henning Albrecht, studerade vid MBA Sustainability Hantering

Program undervisas på:
Engelska
Tysk
Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Duration
2 - 4 terminer
Heltid
Pris
15,230 EUR
14.790 EUR (60 CP) eller 18,690 euro (90 CP).
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum