Den Global Bank och finans MBA är utformad för yrkesverksamma som siktar på att en karriär i den globala bank och finans. Det kommer att guida dig genom förvaltning och teknisk kompetens, och utveckla dig till en i stort sett kunnig professionell, kan utföra högst upp på den internationella bank-och finansbranschen.

Birmingham Business School är ackrediterat av AACSB (Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBA) och EQUIS (European Quality Improvement System).

Distinguished ledare serien visar de uppmärksammade företagsledare MBA-studenter vid Birmingham kan få tillgång till.

Detta MBA-program har utformats särskilt för studenter som siktar på att utveckla karriärer i den globala bank och finans. Programmet syftar till att förbättra förvaltningen och tekniska färdigheter genom att fokusera på viktiga områden såsom internationell bank, bank och finans reglering och tillsyn, risk och tillgångar och skulder, strategisk hantering av finansiella institutioner, finansmarknader, och private equity och venture capital finansiering.

Många av våra studenter arbetar på ledande positioner i banker och finansiella institutioner, och i investeringsbranschen i hela världen. Programmet levereras av University fakultet och inom branschen för att tillgodose nuvarande och framtida behov av globala finansbranschen. MBA (GBF) attraherar högt kvalificerade och erfarna studenter från olika kulturer och nationaliteter och högt betyg av studenter som vill specialisera sig inom bank och finans.

Innehåll Programme

I programmet ingår centrala moduler och valfria moduler. Bortsett från den lärde del av programmet, studenter har möjlighet att delta i samtal som levereras genom att öva chefer och ledande befattningshavare från några av världens ledande banker och finanshus. Studenterna kommer att ha möjlighet att interagera, diskutera sina karriärrelaterade frågor och få värdefulla insikter i bearbetning av dessa prestigefyllda institutioner.

Varför studera denna kurs

Färdigheter för att ytterligare din karriär inom bank och finans - Utveckla en övergripande förståelse av tekniska och administrativa färdigheter för att bli en väl avrundad manager i internationell bank och finans.

Tillgång till den senaste forskningen - Som en researchled handelshögskola, ger vi våra studenter tillgång till de senaste trenderna, uppgifter och kunskap inom den globala bank- och finansbranschen.

En livstid karriärcoachning - Från det ögonblick du gå med oss ​​kommer du att ha en mentor och karriärcoach tillgängliga för att guida dig genom din karriär inom internationell bank och finans.

Ackrediterad handelshögskola - Vi håller det prestigefyllda "triple-crown" ackreditering från AACSB (Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBA) och EQUIS (European Quality Improvement System).

Ingångskrav

En bra Honours examen plus minst tre års postgraduation arbetserfarenhet inom bank eller finans på en övervakande nivå. Motsvarande yrkeskvalifikationer kommer också att beaktas.

Sökande som inte uppfyller kraven för direkt tillträde till den ettåriga MBA (GBF) program har möjlighet att ansöka om 24 månader väg. För dem med lämpliga kvantitativa kunskaper, är det möjligt att skriva in det första året av den 21-månaders väg i januari (se MBA (heltid) för fullständig information).

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Birmingham Business School, University of Birmingham »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug 2019
Duration
12 - 24 månader
Heltid
Pris
25,000 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum