MBA Global Masters of Business Administration med ytterligare Pathways inom folkhälsa eller försäkring

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Detta globala MBA-program levererades på Glasgow Caledonian University: s campus i London och har utformats kring vårt engagemang för Common Good och FN: s principer för ansvarsfull ledningsutbildning (PRME). Detta distinkta globala MBA-program är utformat för initiativrik och socialt sinnade individer med ambitioner att bli en professionell chef med en instinkt för att skapa en hållbar verksamhet på ett socialt ansvarsfullt sätt.

Du kommer att lära dig att leda inifrån genom innovation och kreativt tänkande och forma dig till en ledare redo för morgondagens värld. Efter avslutad kommer du att kunna identifiera dina egna kompetensutvecklingsbehov för att bli en ansvarsfull framtidsledare.

Detta flexibla MBA-program ger studenterna möjlighet att specialisera sig i sitt föredragna område genom ett urval av nio unika valbara moduler. Studenter kan också examen med en MBA (folkhälsa) eller en MBA (försäkring) om de väljer de moduler som är specifika för den Pathway .

Detta praktiska och tillämpade program ger insikt i de vardagliga utmaningar som chefer möter inom en rad företag och tredje sektorsorganisationer över hela världen. Vi betonar rollen, bidraget och integrationen av de viktigaste affärsfunktionerna för att förbättra din förmåga att utforma och leverera effektiva organisationsövergripande strategier.

Detta dynamiska och krävande program kräver ditt energiska deltagande. Liksom dig kommer dina kamrater att vara ambitiösa, mycket motiverade och fast beslutna att lyckas. Vi ser fram emot att välkomna dig till programmet och till vårt globala alumnnätverk av socialt ansvarsfulla ledare.

GCU London lockar enastående akademiker från hela världen och erbjuder en oöverträffad studentupplevelse och internationell anställbarhet.

GCU är stolta över att ha banbrytande campus i hjärtat av Glasgow och New York.

Du kommer, som en del av detta program, att ha möjlighet att genomföra två kulturvecklingsperioder på en vecka på båda dessa spännande platser (med förbehåll för visumbegränsningar).

Vår unika MBA är designad med behoven hos internationellt företag och samhälle i åtanke, och hjälper till att bygga de färdigheter, kunskaper och erfarenheter som krävs för att bli en framgångsrik och ansvarsfull ledare i ledningsroller inom alla sektorer.

Vad du ska studera

Global MBA-programmet kommer att ge studenterna en väsentlig förståelse för ledningsteorier och -praxis.

Fokus för Global MBA är arbetslivserfarenhet. Externt engagemang med företag är en kärndel i MBA-läroplanen.

Studenterna kan sedan välja valfria för att specialisera sig i ett ämne efter eget val.

moduler

MBA-färdigheter och verktygslåda (Core):

 • Ansvarigt ledarskap
 • Metoder för evidensbaserade projekt
 • MBA-projekt
 • Operations Management och Analytics för beslutsfattande av ledningen
 • Skapa organisatoriskt värde
 • Företagsmedborgarskap i en global tid
 • Strategisk ledning

Valfunktioner (Välj ett):

 • Product and Service Innovation och Global Logistics
 • Hantera förändring
 • Principerna och teorin för folkhälsopraxis *
 • Försäkringsautomation, analys, digitalisering och cybersäkerhet **

Valfunktioner (Välj ett):

 • Innovation och entreprenörskap
 • Sociala åtgärder för folkhälsa *
 • Företagets kontinuitet och krishantering
 • Global marknadsföringsstrategi
 • Försäkringslösningar för risk i tillväxtmarknader **

* För att ta examen med Global MBA (Public Health) måste du välja båda dessa moduler.

** För att examen med Global MBA (försäkring) måste du välja båda dessa moduler.

Kulturell nedsänkningsturer till Glasgow och New York

GCU är stolta över att ha campus i hjärtat av Glasgow och New York. Med inrättandet av Glasgow Caledonian New York College är vi den första utländska institutionen för högre utbildning som tilldelar examen i New York.

Som en del av detta program har du möjlighet att genomföra valfria kulturella nedsänkningsturer till Glasgow och New York. *

*Villkor gäller

Ingångskrav

Alla anmälningskrav som anges här ska användas som en guide och representera det lägsta som krävs för att komma in för inresa. Sökande som gör ett villkorligt erbjudande om en plats kan uppmanas att uppnå mer än vad som anges.

Typiska inträde

Storbritanniens första klass eller andra klass examen (eller motsvarande).

Men varje ansökan behandlas individuellt. Om sökande inte har de typiska akademiska behörighetskraven men kan visa relevant arbetslivserfarenhet och / eller högskolepoäng från erkända yrkesorganisationer, kan de vara berättigade att gå in i detta program via universitetets erkännande av förkunskap

För sökande med en viss affärsrelaterad examen eller med relevant ledarerfarenhet kan du också vara intresserad av vår MBA Luxury Brand Management.

engelska språket

En akademisk IELTS-poäng på 6,0 (eller motsvarande) med inget element under 5,5.

Observera: Om du är från ett flertalet engelsktalande land kan du inte vara skyldig att ge ytterligare bevis på din engelska språkkunskaper.

Faciliteter

Vårt campus i London ger våra globala MBA-studenter en ledande lärandemiljö och erbjuder modernt utbildningsutrymme för föreläsningar, smågruppsstudier och socialt lärande.

Detta professionella forskarutbildningsuniversitet ligger i en ultramodern miljö i hjärtat av Spitalfields, beläget i Londons mode- och finanshuvudstad, och använder sig av högkvalitativt undervisnings- och industrisamarbete runt om i världen.

Studentupplevelse

GCU London är baserat i en av de mest livliga och kosmopolitiska städerna i världen.

Det har det bästa av varje kultur, varje intresse och hobby och alla konstformer utanför dörren. Det bästa av allt är att GCU London är baserat i ett av de mest spännande och framtida områdena i London; Spitalfields, hem för den legendariska Brick Lane, Old Spitalfields, Petticoat Lane Markets och mycket mer.

Campus erbjuder ett unikt utbud av MBA- och MSc-kurser, högkvalitativ undervisning och kopplingar till internationella företag.

GCU London ger studenterna en berikande och mångsidig inlärningsupplevelse som stöds av ett livligt internationellt, intellektuellt och kulturellt liv. Vi lockar studenter från över 56 länder från olika bakgrunder från alla hörn av världen.

Avgifter och finansiering

Studieavgifterna du betalar bestäms oftast av din avgiftsstatus.

Studieavgifterna inkluderar boendekostnader under kursens valfria kulturbesök. Läs fullständiga villkor.

Studieavgift 2020/21

 • Hem (inklusive Skottland och Europa): 12 500 £
 • Internationellt (utanför Europa): 14 500 £

stipendier

Vi tillhandahåller utbildning av hög kvalitet till ett rimligt pris. Som Universitetet för det gemensamma bra, är vi förpliktade att erbjuda tillgänglig högre utbildning för begåvade studenter genom att hålla våra studieavgifter låga och ge ett generöst stipendiumspaket på över 2,5 miljoner pund per år.

Villkor

I dessa villkor anges skyldigheterna för GCU och registrerade studenter som studerar på Global Master of Business Administration (MBA) utöver universitetets normala studentvillkor och, i tillämpliga fall, universitetets internationella villkor som anger din rättigheter och skyldigheter, liksom universitetets skyldigheter gentemot dig.

Senast uppdaterad November 2019

Om skolan

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Läs mer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Läs mindre
Glasgow , london + 1 Mer Mindre