Read the Official Description

Översikt

Från hjärtat av Londons spännande finansdistrikt, gör dig redo att ta plats i den allt snabbare, komplexa och spännande världen av internationella finansiella tjänster.

Sedan den globala finanskrisen 2008 har grundläggande och långtgående förändringar krävt att ledare inom denna sektor tänker och beter sig på ett nytt sätt. Omfattande politiska, rättsliga och tekniska svar på dessa förändringar, liksom nya affärsmöjligheter och utmaningar, ingår i det nya landskapet. Denna MBA utforskar konsekvenserna av alla dessa förändringar, förbereder akademiker att leda framtida finansiella tjänster organisationer.

Detta program kommer att utrusta dig för en högflygande karriär inom finansiella tjänster, oavsett om du just har avslutat dina grundutbildning eller har arbetat någon tid och om du behöver en MBA för att påskynda din karriärutveckling eller vill flytta in i denna sektor för första gången. Det ger flexibilitet för startdatum i oktober och januari plus alternativ för heltid eller deltid studie.

Varför välja den här kursen?

Du kommer att studera i sammanhang genom en rad olika metoder. Hosting specialiserad mjukvara, inklusive Bloomberg Terminal, hjälper våra Trading Floor att uppleva hur man löser handelsrelaterade problem. Du kommer att undervisas av industrins utbildade akademiker som tidigare har arbetat som finansdirektörer och befogade revisorer och som är medlemmar i olika finansiell professionella organ.

MODULER

Hållbar strategi - från planering till implementeringsmarknadsföring i en global tid Finans, finansiering och lagstiftning - ramar för framgång som leder till ett förändrat globalt företag och ledningsforskningsmetoder eller entreprenörskap.

Ackreditering

Efter avslutad kurs och valda moduler får du CMI Level 7 certifikatet i Strategisk Management och Ledarskap . Med förbehåll för registrering som CMI-medlem.

Stipendier möjligheter

Coventry University London är glad att nyligen lanserat ett antal stipendier till Storbritannien och internationella studenter. Du kan läsa mer om våra stipendier genom att besöka vår hemsida.

Startdatum

MBA Global Financial Services har startdatum i oktober 2018, januari 2019 och maj 2019.

Ingångskrav

En god kvalitet hedersexamen eller motsvarande. Ansökningar från kandidater med motsvarande grad och relevant erfarenhet kommer att övervägas individuellt. Arbetslivserfarenhet är önskvärt men inte nödvändigt.

Framtida prospekt

"Karriären, anställningsarbetet och företagsteamet har hjälpt mig att få en praktikplats i en eftersökt position som finansanalytiker i ett boutiqueförvaltningsbolag. Detta har lett till en heltidsposition hos företaget och har gjort det möjligt för mig att få internationell erfarenhet att analysera och undersöka marknads- och företagsvärdena i Asien. "- Meng Tee Chin, Malaysia

Program taught in:
Engelska
Last updated May 22, 2018
Denna kurs är
Startdatum
Jan. 2019
Maj 2019
Duration
1 - 2 år
Part-time
Full-time
Pris
16,184 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Jan. 2019
Slutdatum
Dec. 31, 2019
Application deadline
Startdatum
Maj 2019
Slutdatum
Feb. 29, 2020
Application deadline
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sept. 30, 2019
Application deadline

Jan. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Dec. 31, 2019

Maj 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Feb. 29, 2020

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Sept. 30, 2019