Översikt

Utveckla de färdigheter du behöver för att gå med i en ny generation av strategiska företagsledare, lär dig att skapa, utveckla och hållbart växa organisationer som arbetar i ett globalt sammanhang.

Kandidater från denna kurs demonstrerar avancerad kompetens inom marknadsföring, ekonomi, global human resource management, internationell handel, internationell handel, projektledning, strategi och ledarskap. Lärande tillämpas väldigt mycket: du får en fantastisk exponering för praktiska färdigheter och arbetslivet, och du kommer att utbilda dig som en självsäker, karriärklar individ med verklig arbetsgivaransökan i vilken bransch som helst.

Kursen är tillgänglig både heltid och deltid, och passar alla från nyutexaminerade till de som har arbetat i några år. Du kan också få en gemensam utmärkelse: Genom att genomföra 2 specifika kursmoduler får du rätt till CMI-certifikatet inom strategisk ledning och ledarskap.

Varför välja den här kursen?

Detta är en intensiv, tvärvetenskaplig, internationaliserad kurs som inte är specifik för någon viss bransch. Du kommer att examinera med en helhetssyn av organisationen, så du kommer att vara anpassningsbar när det gäller att arbeta över olika ledningsfunktioner. Du kommer att vara berättigad att ta upp företagsledning och ledarroll roller i praktiskt taget alla branscher runt om i världen.

Denna MBA i Global Business kan vara din biljett till en högflygande karriär inom företagsledning inom ett internationellt sammanhang. Förutom att fördjupa din befintliga medvetenhet om teori och praktik, utvecklar du grundläggande livslånga färdigheter, bland annat kritiskt tänkande, problemlösning, beslutsfattande, dataanalys, effektiv kommunikation, ledarskap och förändringshantering. Dessa kommer att tjäna dig i någon affärsdisciplin och i alla skeden av din karriär.

Kursen tar en väldigt praktisk inriktning på inlärning, så du får stor exponering för företagsteknik och deras tillämpning inom industrin. Du har gott om möjligheter att träffas, höra från och genomföra projekt för riktiga arbetsgivare. att genomföra samarbetsprojekt ledarskap och att arbeta effektivt som en del av ett tvärkulturellt team.

MODULER

Hållbar strategi - från planering till implementeringsmarknadsföring i en global tid Finans, finansiering och lagstiftning - ramar för framgång som leder till ett förändrat världsföretag och ledningsforskningsmetoder eller entreprenörskap

Ackreditering

Efter avslutad kurs och utvalda moduler får du CMI Level 7 certifikatet inom Strategisk ledning och ledarskap . Med förbehåll för registrering som CMI-medlem.

Stipendier möjligheter

Coventry University London är glad att nyligen lanserat ett antal stipendier till brittiska och internationella studenter. Du kan läsa mer om våra stipendier genom att besöka vår hemsida.

Startdatum

MBA Global Business har startdatum i oktober 2018, januari 2019 och maj 2019.

Ingångskrav

En god kvalitet hedersexamen eller motsvarande. Ansökningar från kandidater med motsvarande grad och relevant erfarenhet kommer att övervägas individuellt. Arbetslivserfarenhet är önskvärt men inte nödvändigt.

Framtida prospekt

"Jag arbetar som en försäljningsrepresentant för SolarWinds, ett internationellt mjukvaruföretag. Coventry University London utrustade mig för framtida anställning i en mångsidig miljö. De färdigheter som jag utvecklat har varit ovärderliga i min arbetssätt vid marknadsundersökningar, identifiering av potentiella kunder och analysering av marknadsutvecklingen ". - Burak Dirlik, Turkiet (Alumni of MBA Global Business)

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Coventry University London »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
16,184 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Dec 31, 2019
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sep 30, 2019
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sep 30, 2019
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Dec 31, 2019
Sista anmälningsdag
Slutdatum