MBA Finance

Allmänt

Programbeskrivning

Finans koncentrationen kommer att ge dig de strategiska och tekniska ledningskompetens för att analysera utveckla och leverera finansiell planering och kontroll lösningar för att stödja dina affärsmål. Programmet undersöker begrepp, politik och en teknik som deltar i företagens ekonomisk förvaltning, och presenterar en konceptuell ram för Bokslutskommuniké analys på en avancerad nivå. Beläget i ett globalt sammanhang, erbjuder en inblick i internationella finans- och handelsmarknaderna och lär ut grunderna i islamiska bank- och finanssystem.

  • Vi erbjuder en utbildning baserad på den kanadensiska läroplanen, vilket ger oss internationellt erkända kvalitet och trovärdighet.
  • Som en portal till kanadensisk Högskoleverket, kan vi erbjuda många unika alternativ för studenter som vill studera eller forskning i Kanada.
  • Alla våra program är ackrediterade av FAE ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning (MOHESR).
  • Vi har ett mycket bra centralt läge med toppmoderna akademiska och fritidsanläggningar.
  • Vi erbjuder flexibla scheman - kvälls- och helgkurser är tillgängliga för grund- och forskarutbildning.
  • Vi har en verkligt mångkulturell lärandemiljö, med elever från 100 nationaliteter.
  • Studentvisum ges till heltidsstuderande.

Startdatum

Fall, våren och sommaren För mer information om programmen och avgifter vänligen fylla i frågeformuläret och vi kommer att komma tillbaka till dig så snart som möjligt.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Ge ... Läs mer

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Germany. Läs mindre