MBA för chefer

Allmänt

7 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Executive MBA

MBA erbjuder en strategisk, tvärvetenskaplig och systematisk syn på management, metoder och innovativa erfarenheter av lärande, utsätta deltagaren att den toppmoderna kunskap om ledningsfrågor och utmanande upplevelser för att fatta beslut.

Akademiker i EMBA Executive:

- Du får en större förmåga att systematisera kunskap om olika funktionella områden av organisationer


- kommer att uppnå en holistisk, affärssystem


- Integrera skyltar och informationssystem ledningssystem som används för att fatta beslut i en miljö av osäkerhet


- Identifiera affärsmöjligheter och har förmågan att extrahera värde från ledande situationer


- öka din förmåga att bygga framtidsscenarier


- Du kommer att förstå värdet av innovation och kreativitet


- kommer att hantera rollen som ledare inom högpresterande team


- Du kommer att få färdigheter i coaching team

Vem bör delta:

Den vänder sig till yrkesverksamma med mer än åtta års arbetslivserfarenhet, som innehar mellanchefsbefattningar, ledande specialister och ägare av små och medelstora företag.

I urvalsprocessen kommer IESA främja bildandet av en grupp av personal med stort intresse:


- öka sin kunskapshantering
- Förbättra sin förmåga att utöva ledarskap i ditt team
- Identifiera affärsmöjligheter
- fatta välgrundade beslut lednings
- Build-ser lösningar för att möta de utmaningar som hög nivå ledning och yrkesmässig framgång.

Varför studera MBA för chefer?

1. Du får titeln Executive MBA (EMBA), unik i Venezuela för professionella och chefserfarenhet utvecklats av IESA, som ligger mellan de tio bästa i Latinamerika, som rankas av tidningen América Economía (2009). Den har tre internationella ackrediteringar: AACSB, AMBA och EQUIS.


2. Han kommer att dela med akademiker frontlinje med doktorsexamen vid prestigefyllda universiteten i världen, kan överföra inte bara state of the art kunskap inom olika områden, men dess tillämpning på den latinamerikanska och global verklighet.


3. Du kommer att ha möjlighet att få kunskap med dynamisk deltagare centrerat lärande, som syftar till att stärka den ledande rollen i den grupp av studenter i utbildningsprocessen. Materialen kommer att vara allomfattande för att förbättra ett tvärvetenskapligt syn på management.


4. tillhör en kohort av högkvalificerad näring arbetslivserfarenhet som kommer att berika diskussioner klass studenter.


5. Du kan dela arbetsuppgifter med utbildningen som strukturen tillåter, klasser 4 på varandra följande dagar varje månad.


6. Du kommer att gå in en aktiv gemenskap av studenter, lärare och alumner som kommer att utöka nätverket, vilket skapar affärsmöjligheter och omskolning.


7. Du kan göra en internationell valfri resa under den femte kvartalet berika övergripande affärs vision.

Senast uppdaterad Sep 2017

Om skolan

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administration &nbsp IESA School of Management är en privat, ideell organisation som tillhandahåller en offentlig tjänst till alla i samhället och är ob ... Läs mer

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administration &nbsp IESA School of Management är en privat, ideell organisation som tillhandahåller en offentlig tjänst till alla i samhället och är oberoende av rådande ekonomiska grupper, politiska, religiösa eller statliga. Venezuela strävar efter att erbjuda en skola av internationell prestige, och resten av Latinamerika, en akademisk och intellektuell produktion som förstår dina utmaningar och realiteter ledning. &nbsp Det är en av de fyra skolor av förvaltning och verksamhet i Latinamerika och 34 i världen att ha de tre viktigaste internationella ackrediteringar, som står för kvaliteten på sina akademiska, pedagogiska resultat och intellektuell produktion, enligt de mest krävande kvalitetsstandarder. &nbsp Bland sina strategiska mål för perioden 2009-2015, bland annat: Det ökande antalet deltagare i forskarutbildning och fortbildning. Lönsam ny generation modeller, skapande och spridning av kunskap. Att fördjupa den pedagogiska metoden deltagarens inlärning. Utvecklingen av distinkta undervisning och forskning i internationell och lokal betydelse, särskilt inom området entreprenörskap. Det har närvaro i tre större städer i Venezuela (Caracas, Maracaibo och Valencia), för att möta lokala marknadens behov. Dessutom, genom Foundation for Advanced Studies in Management (EGF), som ligger i kunskapens stad (Panama), stärker sin uppsökande verksamhet och service till Latinamerika. Läs mindre
Caracas , Panama City , Shanghai , Bogotá , paris , Buenavista , New Orleans + 6 Mer Mindre