Läs den officiella beskrivningen

1

Beskrivning

MBA Executive vid Northampton Business School är noggrant utformad för att erbjuda fördjupad kunskap om alla viktiga affärsområden och funktioner. För att lyckas i affärer, måste du mer än bara affärskompetens. Master of Business Administration Executive är en globalt erkänd forskarutbildning för ambitiösa och motiverade studenter.

Denna unika MBA Executive kommer att passa dem som strävar affärsmän utan tidigare verksamhet eller erfarenhet men har ett tydligt intresse och passion för näringsliv, företag och företagsamhet.

Få en MBA från University of Northampton kommer att stödja din karriär genom att utveckla ett kritiskt tänkande och färdigheter forskning som kommer att förbättra din verksamhet kunskap och förståelse. MBA kommer att lära dig teorin om en effektiv skötsel och utrusta dig med grundläggande färdigheter, självförtroende och kompetens för att hjälpa dig när du ge sig in i din valda bransch. Du lär dig att tänka i sidled, utmaning Konventionen och kunskapsbaserade lösningar på affärsproblem. Du kommer att kunna tänka och fungera annorlunda till dina kollegor som är viktigt i dagens globala affärs arena.

Kursens innehåll

Programmet har utformats för att ge dig en grundlig förståelse av affärs- och ledningsprocesser. Dina uppgifter kommer att fokusera på företag och förvaltning situationer verkliga och kommer att utveckla ditt strategiska tänkande och entreprenörsförmåga.

MBA metod för undervisning är delaktighet, som gör det möjligt för deltagarna att överväga frågor i en organisation bred eller total affärssammanhang. Färdigheter i att analysera affärs- och organisatoriska problem betonas, liksom förmågan att känna igen och utnyttja möjligheter. Utvecklingen av strategier och planer för företag eller avdelnings förbättringar är ett viktigt tema. Som man kan förvänta sig av en forskarexamen, är det här programmet kräver när det gäller inträde, stringens och arbetsbelastning och kräver engagemang och hängivenhet från deltagarna.

Typiska moduler:

MBA Executive Programmet omfattar åtta specifika moduler studier (sju undervisade, och ett oberoende forskningsmodulen) genom vilken du kommer att gå i ordning:

  • Kritiska frågor i Business: Vilka är de kritiska teman och genomgripande frågor i företag idag?
  • Ledning och organisationsbeteende: Vilka är de organisatoriska och ledningsprocesser som jag behöver för att förstå att vara en effektiv ledare?
  • Ledarskap i en föränderlig kontext: Vilka ledaregenskaper som krävs i olika affärskulturer och sammanhang?
  • Strategic Marketing: Hur kan företag skaffa sig konkurrensfördelar i en dynamisk och komplex marknad?
  • Hantera Verksamhet och Supply Chain: Vilka är de kritiska faktorerna i verksamheten, supply chain och projektledning?
  • Konkurrenskraftig strategi och innovation: Vad behöver jag veta för att kunna adaptably utveckla och tolka strategi?
  • Ekonomiska beslutsfattandet: Vad strategisk kunskap behöver jag för redovisning, kvantitativa metoder och ledning?
  • Business Research Project: Vilka nya möjligheter eller strategiska förändringar är möjliga i mitt företag / organisation?

Förkunskapskrav:

De sökande kommer normalt förväntas ha en första eller andra klassens examen i ett brittiskt universitet eller motsvarande och måste alltid ha minst två års relevant erfarenhet. University of Northampton antagningsförfaranden möjliggör antagning av studenter med tidigare kredit eller erfarenhetsbaserat lärande. Eftersom denna forskarutbildning kommer att locka professionella utövare och chefer, kan eleverna antas på grundval av en bedömning av meningsfull och mätbara tidigare lärande eller yrkeserfarenhet. Sökande vars modersmål inte är engelska måste bevisa sin engelska språkförmåga på en nivå som godkänts av universitetet. Den nivå som krävs är IELTS 6,5 eller motsvarande.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum