MBA Design, Mode Och Lyxvaror

Bologna Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Epas Accredited

MBA Design, Mode Och Lyxvaror

Bologna Business School

Den MBA i design, mode och lyxvaror koncentration ger en unik möjlighet att blanda teori med erfarenhet tack vare den exklusiva kompetens av de mest framgångsrika italienska företagen inom dessa sektorer. Delta detta program kommer deltagarna att utbildas för att bli duktiga framgångsrika chefer för dessa ledande företag. Studenterna kommer att kunna uppleva första hand den specifika kunskap som Italien har utvecklats i dessa områden förbinder kreativitet, stil och unika ledarskap.

"Made in Italy" varumärke har blivit en synonym för lyx och hög kvalitet. Framgången som erhållits genom italienska företag tillägnad mode och design har sina rötter i en makalös tradition inom denna sektor. MBA i design, mode och lyxvaror håller jämna steg med en ständigt växande marknad, som har haft en stark bindning med det förflutna.

Den globala MBA i design, är mode och lyxvaror en 12 månaders heltid program, undervisas helt på engelska. Detta program är tillägnad studenter som redan har en gedigen arbetsbakgrund. Under den första terminen, kommer klassens aktiviteter inriktas på allmän förvaltning, vid start från den andra termen, kommer deltagarna att studera specialiserade ämnen om design, mode och lyxvaror. Programmet är klar när eleverna fylla en 500 timmars praktik. Praktiken kommer att hjälpa eleverna att förbättra sina problemlösning färdigheter, tillämpa sina nyutvecklade kunskap samt ge dem möjlighet att möta verkliga situationer som uppstår inom näringslivet.

Våra program ger en spännande och utvecklande lärande erfarenhet genom att erbjuda optimala klasstorlekar, genom att integrera fallstudier verkliga, liksom genom att ge studenterna möjlighet att bli en del av BBS gemenskap.

STRUKTURERA

Magisterexamen är en 12-månaders heltid program, inklusive 518 timmar klassaktiviteter, 1300 timmar individuell och grupparbeten och en 500 timmars praktik.

Den akademiska delen är uppdelad i tre terminer. Under den första terminen studenter studerar grunderna i allmän förvaltning, medan den andra och tredje terminen kommer att inriktas på specifika frågor för varje spår.

KARRIÄRUTVECKLING

Skapa anställningsbarhet är ett av de primära målen för vårt MBA-program som uppnås genom systematiskt tillvägagångssätt karriärutveckling samt en strävan att på ett effektivt sätt anpassa professionella projekt hos våra studenter med de behov som företag.

Praktiken fungerar som en perfekt professionell språngbräda, speciellt med tanke på att bara sex månader efter examen, har Bologna Business School historiskt uppnått en 90% placering i gemensamt haveri.

Career Development Department hjälper deltagarna fortsätta sina karriärmål och kommer att stödja dem under hela arbetssökande processen. Denna specialiserade avdelning är tillägnad karriär prospektering och uppfyllelse. En kvalificerad yrkesvägledaren kommer hjälpa eleverna med en mängd olika tjänster och resurser, inklusive jobbsökande strategier, intervjuteknik, återuppta utveckling, bedömningar karriär / personlighet och mycket mer.

Karriärutveckling Sessions

En särskild karriärutveckling session hålls som en del av den ursprungliga praktik program. Denna workshop fokuserar på chefs anställbarhet, en översikt av framgångsrika tips för att intervjua samt ordna håna intervjuer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
27,000 EUR
Information
Deadline
Kontakt Skolan
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Locations
Italien - Bologna
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Italien - Bologna
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
Stipendier och ekonomiskt stöd till förfogande