MBA (Master of Business Administration)

En MBA är avgörande för studenter som vill ha en konkurrensfördel i näringslivet när de examinerar. SRU MBA är ett accelererat program som erbjuds på Regional Learning Alliance (RLA) i Cranberry, PA. Detta blandade program innehåller både online och traditionella klasser för exceptionell flexibilitet och gör det möjligt för proffs att tjäna sina MBA med klasser som lärs på kvällarna. Studenterna kan slutföra programmet på bara ett år eller i deltid för att balansera kraven på arbete och liv. MBA erbjuds i en allmän spår (33 hp), en redovisning / ekonomi spår (36 hp) och en management / marknadsföring spår (36 hp).

Beskrivning

För studenter som är intresserade av att utveckla sin karriär inom ledning, redovisning, marknadsföring eller till och med äger egen verksamhet, hjälper MBA-programmet på SRU studenterna framåt och fortsätter. Läroplanen omfattar ett brett spektrum av affärsområden inklusive redovisning, kommunikation, ekonomi och förvaltning. byggande ledarskap vid varje tillfälle. Studenter som ingår i SRU MBA-programmet utvecklar en solid grund i verksamheten, utforskar sina yrkesintressen och arbetar med fakulteter och rådgivare för att förbereda sig för sin idealiska karriär.

slingor

Genom att integrera klassrumsteori med verkliga affärsmetoder, ger MBA-programmet på SRU kunskap och strategier som professionella kommer omedelbart att hitta användbara. Inte bara ska eleverna vara beredda att konkurrera på arbetsmarknaden, de kommer att vara klara att klättra på företagsstigen eller starta egna företag.

SRU : s MBA-program drar nytta av yrkesverksamma, eftersom det är

 • Flexibel: klasser tillgängliga både online och på plats året runt (sommar, höst, vinter, vår)
 • Bekvämt: beläget vid Regional Learning Alliance i Cranberry Township, Pa.
 • Accelererad: tjänar graden på bara ett år
 • Tvärvetenskaplig: omfattar affärs-, dataanalys och kommunikationskurser

Krav

Sökande måste ha fyllt i en Pre-Calculus, Business Statistics eller högre nivå klass, med en C eller bättre. Förkalkylen, företagsstatistiken eller klassens krav på högre nivå kan avstå ifall sökandens kvantitativa poäng GMAT är tillräcklig, bestämd av antagningskommittén.

För att ansöka om MBA-programmet vid SRU måste eleverna tillhandahålla följande material:

 • Online ansökan
 • Anmälningsavgift
 • Två elektroniska referensformulär (studenter ansvarar för att vidarebefordra denna länk till utvärderare)
 • Officiella utskrifter - Grundutbildning / Graduate avskrifter från alla institutioner där högskolepoäng beviljades. (Officiella utskrifter måste skickas via institution via elektronisk utskrift e-share till graduate.admissions @ SRU .edu eller via postfaxade kopior anses inte vara officiella)
 • Återuppta
 • Sökande måste slutföra GMAT (Graduate Management Admissions Test) med ett målvärde på 450.

GMAT kan avstå ifall:

 1. Studenten har en företagsrelaterad examen med en gpa på 3,0 eller högre, från en regionalt ackrediterad institution.
 2. Sökanden har visat tillräcklig yrkeserfarenhet som fastställts av antagningskommittén.
 3. Studenten har erhållit en termin eller examensbevis från en regionalt ackrediterad institution.

Om en student har mindre än en 3,0 eller motsvarande, måste de framgångsrikt slutföra GMAT med ett betyg på 450 eller bättre. Undantag från dessa krav kan fattas från fall till fall enligt antagningskommitténs eget gottfinnande.

Internationella studenter bör kolla med Office of Global Engagement för att granska alla interantionala dokument och visumstatuser.

* Sökande måste lämna in sina två referenser via wufoo formulär länkade ovan.

Program undervisas på:
Engelska
Slippery Rock University
Senast uppdaterad July 25, 2018
Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering