MBA (Master of Business Administration)

ICADE Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

MBA (Master of Business Administration)

ICADE Business School

vår MBA ett år full längd riktar sig till studenter som inte vill vänta på att få arbetslivserfarenhet för att påbörja sina forskarstudier i näringslivet (0-3 års erfarenhet).

Programmet erbjuder en rigorös grunden för affärsmässiga grund som förbereder dig för att komma in på området för ekonomi, marknadsföring, rådgivning eller allmän förvaltning, ge kunskaper och färdigheter för att vara ledande inom någon organisation eller eget företag.

Programmet kombinerar de kombinerade verkstäder, affärsidéer, simuleringar, inklusive möjligheten att slutföra en praktikplats på ett företag teoretiska kunskaper. Du kan också anpassa din MBA välja inriktning: ekonomi, marknadsföring eller Management.

Möjlighet till internationella vistelser under sommaren på andra prestigefyllda handelshögskolor i Storbritannien eller USA.

Vår Business School är en del av Universidad Pontificia Comillas, som grundades 1890, en ledande institution med en lång tradition i att utbilda VD som är i förgrunden för stora företag.

Du kommer att studera i Madrid, epicentrum för den spanska verksamheten, där majoriteten av multinationella företag, men också vara huvudstad konst och underhållning (fantastiska museer, magnifika arkitektur, stora fotbollslag, underbar mat och levande natt).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
11 månader
Heltid
Price
Pris
22,260 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan