Läs den officiella beskrivningen

vår MBA ett år full längd riktar sig till studenter som inte vill vänta på att få arbetslivserfarenhet för att påbörja sina forskarstudier i näringslivet (0-3 års erfarenhet).

Programmet erbjuder en rigorös grunden för affärsmässiga grund som förbereder dig för att komma in på området för ekonomi, marknadsföring, rådgivning eller allmän förvaltning, ge kunskaper och färdigheter för att vara ledande inom någon organisation eller eget företag.

Programmet kombinerar de kombinerade verkstäder, affärsidéer, simuleringar, inklusive möjligheten att slutföra en praktikplats på ett företag teoretiska kunskaper. Du kan också anpassa din MBA välja inriktning: ekonomi, marknadsföring eller Management.

Möjlighet till internationella vistelser under sommaren på andra prestigefyllda handelshögskolor i Storbritannien eller USA.

Vår Business School är en del av Universidad Pontificia Comillas, som grundades 1890, en ledande institution med en lång tradition i att utbilda VD som är i förgrunden för stora företag.

Du kommer att studera i Madrid, epicentrum för den spanska verksamheten, där majoriteten av multinationella företag, men också vara huvudstad konst och underhållning (fantastiska museer, magnifika arkitektur, stora fotbollslag, underbar mat och levande natt).

Program undervisas på:
Engelska
Spansk
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
11 månader
Heltid
Pris
22,260 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag