M.Sc. Grad i Global Business Management

Allmänt

Programbeskrivning

Program:

M.Sc. i Global Business Management

Varaktighet:

Ett år

Tillgänglighet:

Detta erbjudande är tillgängligt för alla potentiella studenter som uppfyller anmälningskriterierna:

 • BA grad i någon disciplin eller BHMS
  PG Diploma, eller RGU Graduate Certificate i International Hospitality Business Management
 • Engelska språkkunskaper på minsta nivå som motsvarar IELTS 6.0

Översikt

M.Sc. i Global Business Management är inriktad mot studenter med kandidatexamen, med eller utan yrkeserfarenhet. Det ger en förståelse för ekonomisk och mänsklig förvaltning i dagens globala och snabba miljö. Det ger en hög nivå och innovativ utbildning för att studenter ska kunna förvärva kompetens och disciplin för positioner som chefer inom tjänstesektorn eller inom ett brett spektrum av andra branscher.

M.Sc. i Global Business Management består av en intensiv, undervisad semester på 6 månader på BHMS campus i Lucerne, Schweiz, och en andra termin under vilken tid studenterna ska genomföra sitt forskningsprojekt / avhandling. Under den andra terminen kan eleverna välja att slutföra praktik i Schweiz eller utomlands och lägga till ovärderlig erfarenhet av sin profil. Priset valideras av Robert Gordon University, Storbritannien. Studenterna kommer således att lära sig inom en schweizisk miljö, som upprätthåller sitt världsomspännande rykte inom gästbranschen och får en slutgiltig utmärkelse från en av Storbritanniens högst rankade universitet med vilka BHMS har ett långvarigt förhållande.

BHMS är medlem i Bénédict Education Group av skolor, grundades 1928, vars uppgift är att ge vuxenutbildning för personer med en önskan att lyckas. Bénédict School är en av Schweiz största privata utbildningsorganisationer och undervisar årligen mer än 15 000 heltid och deltidstudenter. Eleverna lär sig av en dedikerad fakultet, som förutom sina akademiska referenser ger kunnande och erfarenhet inom gästfrihet och affärsområden. Detta säkerställer att det som lärs i klassen är samtida och kan tillämpas i en daglig affärsmiljö i verkliga situationer.

Programmets syfte

M.Sc. i Global Business Management utvecklar elevernas teoretiska och operativa kunskaper om aktuella teman och utvecklingen i den internationella näringslivet. Detta gör det möjligt för akademiker att antingen initiera eller förbättra karriär inom ett brett spektrum av branscher. Genom en rad olika undervisade moduler och praktikplacering utbildas studenterna till:

 • använd initiativ och ta ansvar
 • lösa problem på kreativa och innovativa sätt
 • fatta beslut i utmanande situationer
 • fortsätt att lära sig självständigt och utveckla professionellt
 • kommunicera effektivt, med kollegor och en bredare publik, i en mängd olika media.

Programmet ger studenterna en robust akademisk utbildning och, om de väljer att utföra en praktikplats i Schweiz, yrkeskompetens och överförbara färdigheter som är ovärderliga i en framtida karriärväg. Detta bär ett stort värde och prestige med arbetsgivare över hela världen.

Eleverna lär sig matservicesystem, ett brett utbud av affärshanteringsapplikationer, främmande språk och ledarskapsförmåga för att nämna några av de akademiska disciplinerna. Under hela programmet uppmuntras schweiziska dygder, såsom disciplin, punktlighet, etik och hygien, eftersom de är högt värderade.

Betald industriplacering i Schweiz

Beroende på elevernas tidigare erfarenhet, språkkunskaper och professionalism kan en mängd olika placeringar över hela kärnfunktionen inom gästbranschen genomföras under fas 2 i programmet. Detta kommer att ge eleverna ovärderlig serviceindustri erfarenhet och överförbara färdigheter, avgörande för så många branscher.

Industrins utbildningslön i Schweiz, som förhandlas mellan arbetsgivarorganisationen och arbetstagarunionen, är för närvarande satt till minst 2 299 CHF per månad brutto. Från denna lön måste eleverna betala för rum, styrelse och skatter. Den genomsnittliga nettoresultatet per månad varierar från 1 200 till 1 400 euro.

Kurstider

Akademiska kurser hålls:

Måndag till fredag ​​från 09:00 till 12:00 och från 14:00 till 17:00, kan lördagskurser erbjudas i vissa termer från 11:00 till 17:00.

Yrkesutbildningskurser kan hållas vid olika tillfällen beroende på ämne:

Måndag till fredag ​​från 09:00 till 14:00 eller från 15:30 till 20:30.

Studenterna ska planera upp till 20 timmars läxor och förberedande läsning per vecka.

Kursinnehåll

Specialist Seminarier

Som en del av deras program, civilingenjör studenter har möjlighet att delta i ett dedikerat teman seminarium erbjuds över 2-3 dagar under en paus vecka. Seminariet omfattar industriella högtalare och en branschutflykt. Studenter erhåller ett intyg efter avslutad kurs.

 • Spas- och hälsovårdssektorn
 • Lyxvarumärken och servicehantering
 • Sport och Events Marketing

Varje specialkurs för seminarier omfattar 15-20 timmar gästtalare, branschutflykter och praktiska tillämpningar. Examensbevis utfärdas i slutet av den akademiska terminen.

Forskningsprojekt / Dissertation

Studenterna är skyldiga att genomföra ett capstone forskningsprojekt eller avhandling i sin andra termin, tillsammans med en valfri praktik för att slutföra sina slutliga masterkurser. Detta gör det möjligt för elever att utveckla och presentera en fördjupad, kritisk forskning kring ett gästfrihetsämne av deras val.

Plats

Lucerne, Schweiz

intag

Februari, maj, augusti och november Vänligen kontakta BHMS antagningskontor för nästa intagsmöjlighet.

Högtider

Planeras enligt BHMS semesterplan och kan laddas ner från BHMS-webbplatsen under "Skolan kalendrar".

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland.

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland. Läs mindre