Som en av de Top-10 handelshögskolor i Storbritannien och en av de 1% av handelshögskolor i världen att hålla AACSB, EQUIS och AMBA ackreditering, vi har en 40 års erfarenhet av att utveckla innovativa chefer och framgångsrika företagsledare sökt tade av ledande arbetsgivare.

Inspirerande vinnare: inspirerande ledare

Om du vill vara en elit artist i affärer, accelerera din karriär och lära sig att maximera företagets resultat, är Loughborough MBA internationellt respekterad och hjälper dig att nå dina karriärmål.

Lära tillsammans en internationell kohort av erfarna chefer, kommer du delar nya perspektiv på liknande problem och bygga varaktiga affärsnätverk.

Att vara en vinnare är en mind-set. Det handlar om att se möjligheter i utmaningar och sedan ha kompetens att utnyttja dem - från att exportera till nya marknader för att få ut det mesta av ditt team, utrusta vi dig att hantera komplexa utmaningar och leda avgörande, innovativa förändringar för att kapitalisera på möjligheter genom smartare sätt att arbetsmiljö.

Den påskyndade

Med intag varje oktober, erbjuder vi tre sätt att studera:

  • Heltid över 1 år, för maximal karriär-acceleration
  • Heltid under 2 år med 45-52 veckors praktik, för chansen att maximera din praktiska exponering med arbetsgivare och bygga din brittiska utsikter till arbete
  • Eller så kan du studera på deltid under 2-3 år, utformad för yrkesverksamma, vanligtvis i Storbritannien

Studiealternativ

Vi erbjuder tre olika sätt att studera: heltid under ett år; heltid under 2 år med praktik; eller på deltid under 2-3 år. Alla MBA-studenter studerar samma visade moduler.

Inresa kriterier

Den Loughborough MBA vänder sig till erfarna medarbetare som vill antingen att avancera och göra en verklig skillnad för de organisationer de arbetar för eller att leva sitt eget framgångsrika företag.

De sökande måste ha antingen en kandidatexamen från ett brittiskt eller erkända utomlands University, medlemskap i en godkänd auktoriserad institut eller en examen i Management Studies.

Se lista över internationella Kvalificerings motsvarigheter för alla länder. Grader måste erhållas från ett universitet eller institution som erkänns av Loughborough University. Vänligen kontakta oss för att klargöra om det behövs.

Vi tror att din upplevelse tillför värde till klassrummet. Det är därför vi är uteslutande söker sökande med:

  • Minst 3 års yrkeserfarenhet
  • Betydande framsteg och ledarskapspotential
  • Academic förmåga
  • GMAT krävs inte

Kravet på en examen eller motsvarande examen är ibland frångås för de som har betydligt högre nivåer av erfarenhet och prestationer - i vilket fall en intervju och prov normalt kommer att krävas.

MBA Engelska språkkrav

  • Universitetets krav på ett lägsta IELTS resultat på 6,5 totalt genomsnitt med minst 6,0 i varje komponent (lyssna, läsa, skriva, tala).
  • Sökande utan önskad IELTS resultat kan göras ett villkorat erbjudande så att de ger universitetets standard IELTS krav enligt ovan.
Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid
Pris
28,500 GBP
Stipendier tillgängliga.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag