KUBS Global MBA utbildar globala innovatörer som leder den globala näringslivet till nästa nivå med dynamiskt ledarskap, kritisk vision, systematisk beslutsfattande förmåga, djup känsla av socialt ansvar och exceptionella etiska normer.

Global Business Leadership


KUBS Global MBA står för globalt ledarskap i kombination med solid företagsutbildning. Alla våra studenter får en global vision och internationella perspektiv och här är några av funktionerna i detta exceptionella tolvmånadersprogram.

KUBS MBA Experience


Eftersom det globala MBA-programmet är relativt litet i storlek, åtnjuter studenter personlig uppmärksamhet och kan interagera på en-till-en-basis med både professorer och medstudenter. Globala MBA-studenter har fördelar med att studera på Koreas högsta handelshögskola som deltar i ett globalt, innovativt och mångsidigt program.

Regional specialisering


Förutom att studera marknaden i Asien och Stillahavsområdet har globala MBA-studenter möjligheter att studera världens andra stora affärsmarknader. KUBS MBA-programmen är organiserade enligt föreningen AACSB-standarder, och den mottog också European Quality Improvement System (EQUIS) ackreditering från EFMD.

Globalt perspektiv


Studenter kan ansöka om ett av KUBS MBAs utbytesinstitut som är några av världens bästa handelshögskolor. Eleverna utvecklar ett nätverk av kontakter runt om i världen där de kan rita hela sin karriär.

Industriella partners


Större företag och organisationer i Korea har sponsrat KUBS Global MBA-program. Studenterna kommer att ha möjligheter att arbeta för multinationella företag i Korea.

Mänskliga och kunskapsnätverk


KUBS MBA-studenter är från överallt i världen och har helt olika bakgrunder i olika affärsmiljöer. Detta kommer att erbjuda studenterna att bygga upp människa och kunskapsnät med sina kollegor.

Förkunskapskrav

· Kandidatexamen eller motsvarande (Magister- / doktorsexamen om tillämpligt)


· Officiell engelsk skicklighet test poäng


- TOEFL CBT-poäng över 230 (88 i IBT) eller TOEIC-poäng över 800 mm


- Studenter som är utexaminerade av högskolor eller universitet i engelsktalande länder är undantagna från att skicka in ett engelska testresultat.


- Utbytesprogram för studenter måste förbereda TOEFL-poängProgram undervisas på:
Engelska

Se 5 fler kurser från Korea University Business School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug 2019
Mar 2020
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Mar 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Mar 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum