Kent MBA

Kent Business School, University of Kent

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kent MBA

Kent Business School, University of Kent

Snabba din karriär genom att välja Kent Business Schools AMBA och CMI ackrediterat MBA-program.

Som student i Kent MBA uppmanas du att tänka, ifrågasätta och hitta lösningar tillsammans med akademiska personal, organisationer och medstudenter. Kent MBA-programmet bygger på tre pelare; Observera , skapa och öva . Kent MBA gör att du kan förstå organisationer och det sammanhang där de fungerar ( observera ), hjälpa dig att tolka dessa organisatoriska ramar ( skapa ) och konsolidera och tillämpa denna förvärvade kunskap i din egen organisation ( övning ).

Vi kombinerar rigorös affärsteori med relevant praktisk tillämpning, med hjälp av:

 • En fallstudiebaserad undervisningsmetod
 • En europeisk studie turné
 • Rådgivnings- och förhandlingsveckans vecka
 • Business Start-Up Week
 • Företags skickligheter
 • Business Simulation
 • 1 till 1 Executive Coaching
 • Guest Speaker Series (i samarbete med olika organisationer och klubbar)

Under hela programmet engagerar du dig med organisationer; små, medelstora och stora, regionala till multinationella, för att testa teorier omedelbart i verkliga situationer. Du kommer att ansluta dig till strategiska tänkare med kommersiell stil och globala perspektiv. De anslutningar du gör under denna tid kommer att vara med dig för livet.

Vår MBA bygger på vår Canterbury campus. Den är utformad så att heltid och deltid studenter kan studera tillsammans och lära av varandra. Kursen samlar kreativa sinnen och erfarna chefer som är angelägna om att göra skillnad. Vår intima klassstorlek erbjuder en miljö som främjar diskussion och nätverk, leds av internationellt erkända forskare från hela världen och genom vårt nätverk av framgångsrika och innovativa utövare.

Du kan utveckla en entreprenörslook, ett internationellt perspektiv samt ett engagemang för ansvarsfull förvaltning. Du kommer också att dra nytta av en rad mervärdeupplevelser, som masterklasser och möjligheter att studera ett språk.

Kent Business School har gått ihop med Chartered Management Institute (CMI) för att ge dig möjlighet att tillsammans med Kent MBA, CMI Level 7 Diploma i Strategic Management

MBA Briefings

MBA Briefings hålls regelbundet. Vi personifierar den information du får om Kent MBA och hur det kan påverka din karriär och verkligen ditt liv. Vi ger dig också råd om att få "köpa in" från din arbetsgivare. Alla informationsmöten hålls på Kent Business School, Canterbury campus.

Om du är intresserad av att delta i en MBA Briefing, var god och fråga oss. Visa datum och registrera dig.

Du kan också ordna ett personligt möte med MBA-programdirektören, professor Thanos Papadopoulos.

Programinformation

Kent MBA kan studeras på ett års heltidsstudie, eller deltid över två till tre år. Som deltidsstuderande ingår du nuvarande heltidsstuderande på veckolånga programmoduler.

Kursstrukturen nedan ger ett urval av modulerna tillgängliga för detta program.

Följande moduler erbjuds till våra nuvarande studenter. Denna notering är baserad på den aktuella läroplanen och kan ändra år till år som svar på ny läroplanutveckling och innovation:

 • Ledarskap och förändring
 • Corporate Social Responsibility och Sustainability Management
 • Business Analytics
 • Leverera innovation
 • Finansiell analys för beslutsfattande
 • Global Strategic Management
 • Affärsförmåga och personlig utveckling
 • Strategisk People Management
 • Strategisk marknadsföring och kommunikation
 • Företagande
 • MBA Business Report

bedömning

Programmet omfattar en undervisad och en projektkomponent. Det lärda programmet bedöms genom en blandning av kursuppgifter under hela året, liksom online-tester, utvärdering av bidrag till diskussioner, presentation och grupparbete.

Ingångskrav

Studenter som önskar ansöka i högre grad bör ha en bra utmärkelse examen från Storbritannien (minst 2: 2) eller motsvarande internationellt erkänd kvalifikation. Undantag kommer att övervägas för ledande befattningshavare med mer än tio års arbetslivserfarenhet.

Studenterna måste ha minst tre års heltid doktorand arbetslivserfarenhet som kan vara från den privata, offentliga eller tredje sektorn.

En individuell intervju med programdirektören kommer att ingå i urvalsprocessen.

Alla sökande behandlas individuellt och ytterligare kvalifikationer, och yrkeskvalifikationer och erfarenhet kommer också att beaktas vid behandling av ansökningar.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Kent Business School, University of Kent

Senast uppdaterad September 10, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 - 3 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
21,400 GBP
£ 21 400 för hem / internationella studenter
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Canterbury, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - Canterbury, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan