Tjäna två MBAs från två Elite Business Schools

Kelley-Manchester Global MBA är en unik möjlighet att tjäna två MBAs från två högsta handelshögskolor - och för att skapa globala förbindelser. Du lär dig genom online och ansikte mot ansikte, inklusive möjligheter att delta i workshops i Dubai, Hong Kong, Manchester, São Paulo, Shanghai och Singapore.

Detta dubbla MBA-program levereras gemensamt av Kelley School of Business och Alliance Manchester Business School-topprankade institutioner från USA och Storbritannien erkänd världen över för sina innovativa affärsplaner.

Komma framåt i Global Business

Det här är en annan typ av MBA-erfarenhet, en som låser upp multinationella yrkesmöjligheter, som har kraft att omvandla din karriär. Med Kelley-Manchester Global MBA får du flera konkurrensfördelar, bland annat:

  • Två MBAs från två topprankade handelshögskolor, Kelley School of Business och Alliance Manchester Business School
  • Två perspektiv på internationellt företag från USA och Storbritannien
  • Två kraftfulla alumni nätverk

Bygg Momentum för att starta karriären du vill ha

Från Ash Soni, Executive Associate Dean för akademiska program, Kelley School of Business:

"Manchester är en överlägsen europeisk handelshögskola med ett globalt fokus och Kelley School är en amerikansk handelshögskola med ett globalt fokus. Var och en har sitt eget perspektiv. Det som ensam gör det här en värdefull grad att ha, men det är bara hälften av det. Studenter i detta program kommer från många olika länder runt om i världen. Så du kommer att bygga en personlig förståelse för olika företagskulturer, och samtidigt skapar du ett mångsidigt företagsnätverk. När du tjänar din dubbla examen från Manchester och Kelley School, kommer du vara redo att göra affärer nästan var som helst i världen på dag ett. "

Kelley-Manchester Global MBA: Lauren Smith

Kelley-Manchester Global MBA gör det möjligt för Lauren Smith att uppnå mer i sin karriär och liv. Den dubbla MBA är unik som hennes karriärmål - och utmanande. Dess flexibilitet gjorde det möjligt för henne att fortsätta arbeta för Burger King Corporation, hantera en frilansverksamhet och balansera sitt liv hemma. Läs mer och tillämpa: mbs.ac.uk/study/mba/kelley-manchester/application-process/

Kelley-Manchester MBA: Andrew Carlsgaard

För Andrew Carlsgaard förberedde Kelley-Manchester Global MBA inte bara honom för framtida karriärmöjligheter, utan stärkte även de färdigheter han använder i sin nuvarande roll. Läs mer och tillämpa: mbs.ac.uk/study/mba/kelley-manchester/application-process/

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad October 13, 2018
Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Sep 2019
Aug 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
65,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum