Johnson Cornell Tech MBA

Tekniken omvandlar alla aspekter av affärer - från marknadsföring och kundrelationer till produktutveckling och leveranskedja - driva en konkurrenskraftig miljö som belönar de mest innovativa och entreprenörsaktörerna. Johnson- Cornell Tech MBA ger eleverna ledarskap, ledarskap och teamarbete för dynamiska teknikföretag och produktgrupper.

En komplett Johnson MBA med ett tekniskt fokus

Johnson- Cornell Tech MBA är tilldelad av Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management vid Cornell University, en av de 15 främsta skolorna i landet, enligt US News

Oöverträffad snabbhet till marknaden: Tech MBA bygger på en fördjupad pedagogisk modell som gör att du kan slutföra programmet på bara ett år, så du spenderar mindre tid ut ur arbetskraften och börjar tjäna belöningen för din studie mycket tidigare än du skulle med en traditionell MBA.

Oöverträffad erfarenhet: Tech MBA är strukturerad kring tre experientiella pelare: en fördjupande första termin på Cornell Ithaca campus där du tar din kärnverksamhet kurser med andra Johnson MBA studenter, ett produktstudieprojekt där du och ett tvärfunktionellt team av klasskamrater som omfattar juridik, teknik och datavetenskapsstudenter kommer att utveckla en teknikdriven lösning för ett strategiskt affärsbehov hos en riktig kund; ett Startup Studio-projekt där du och ditt team kommer att utveckla en ny affärsidé från koncept till lansering.

Oöverträffad självförtroende och trovärdighet: Du kommer att tjäna din examen i hjärtat av New York Citys livliga tech startup community, som arbetar med fakultetsmedlemmar vars forskning och idéer - liksom egen entreprenörsverksamhet - formar utvecklingen av teknik och näringsliv . Du kommer också att gnugga axlar med några av landets mest innovativa företagsledare så att du utbildar dig med erfarenhet, nätverk och namnigenkänning måste du konkurrera och lyckas på vilken marknad som helst.

Vem ska ansöka?

Du bör ansöka om Johnson Cornell Tech MBA om du har en passion för teknik och en entreprenörsanda. Stark digital erfarenhet krävs, med en bakgrund inom vetenskap och teknik föredragna. En digital bakgrund kan innefatta aktiviteter som digital marknadsföring, design, mjukvaruutveckling, prototypning och andra relaterade aktiviteter. Sammantaget förväntar sig kandidatutskottet att varje kandidat ska vara en kritisk tänkare, demonstrerad ledare, stark kommunikatör och problemlösare. Admissionsutskottet fattar sina beslut baserat på tidigare akademisk framgång, professionella prestationer, karaktär och professionellt löfte.

En års MBA och tvåårig MBA erbjuds också i Ithaca av Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management vid Cornell University för yrkesverksamma som söker ledarskapsutveckling och ledarekompetens, snarare än Cornell Tech erfarenhetsdämpande fördjupning inom teknik och entreprenörskap.

Ämnen som omfattas

 • Datavetenskap
 • Digital marknadsföring
 • Affärsmodeller
 • Startup Finance
 • Techstrategi
 • förhandlingar

FUNKTIONSKURS

iTrek

Krediter 1,50

Tech MBA-programmet är anmärkningsvärt för elevernas proaktiva och praktiska lärandes erfarenheter genom projekt och interaktioner med nystartade företag, storteknologiska företag och företag som implementerar störande teknik. Turen till Israel faller inom denna rike. Turens huvudmål är att engagera studenter på ett aktivt och meningsfullt sätt med företag i den digitala ekonomin. för att förstå de utmaningar de står inför att interagera och uppleva att arbeta med människor och nybörjare från en annan kultur och att få insikt som hjälper eleverna i sitt yrkesliv. Ledande upp till turen arbetar studenter i team på ett konsultprojekt med en israelisk uppstart som hjälper till att lösa några av de utmaningar som företaget står inför. Under själva vandringen besöker studenterna företagen och presenterar sin lösning för starten, andra i iTrek-klassen och utomstående gäster som VC, ängel investerare och bankirer.

Karriär inom fältet

 • Produktchef
 • Produktchef
 • Projektledare
 • Startstiftare

Curriculum

Johnson Cornell Tech MBA börjar på Cornell University campus i Ithaca, New York med ett tio veckors intensivt program för kärnverksamhet och ledarskapsutbildning.

På din 11: e vecka kommer du att flytta till New York City campus för två terminer av rigorösa, tvärvetenskapliga, innovativa entreprenörskurser. I januari mellan de två terminerna ska du och dina klasskamrater resa till Israel för att nätverk och presentera affärslösningar för lokala uppstart.

I en pedagogisk innovation som är unik för Cornell Tech , kommer du också att delta i en uppslukande Studio-upplevelse där du utvecklar din teambyggande och ledarskapsförmåga samtidigt som du utvecklar en ny produktidé som svar på de strategiska behoven hos en verklig organisation och skapa din egen start.

Vad din schema kan se ut

På sommaren lägger du grunden för din Tech MBA på Cornell University campus i Ithaca med ett intensivt 10 veckors program för kärnverksamhet och ledarskapskurser.

På hösten semester flyttar du till Cornell Tech NYC campus. Du brukar spendera dina morgon på kurser relaterade till tekniskt entreprenörskap och på eftermiddagen arbetar du med teambaserade projekt i produktstudio och idrifttagningsideer och lär dig från industriledare i samtal i studion.

I början av januari kommer du att resa till Israel på ett nätverk och konsultera resan. Du spenderar resten av våren på Cornell Tech NYC campus med ännu mer morgon kurser om skapandet och hanteringen av start och teambaserade projekt i Startup Studio och Product Management på eftermiddagen.

Applikations tidslinje

Ansökan 2018-2019 kommer att finnas tillgänglig tisdag 1 augusti 2017. Ansökningsfrister är följande:

Runda 1 - torsdag den 5 oktober 2017 kl. 11:59 ET

Runda 2 - onsdag 15 november 2017 kl. 11:59 ET

Runda 3 - onsdag 10 januari 2018 kl. 11:59 ET *

Runda 4 - Torsdag 15 februari 2018 kl. 11:59 ET

Ansökningar som lämnas in efter den 15 februari 2018 kommer att granskas på rullande basis.

Stipendiebeslut: Alla antagna kandidater kommer att övervägas för meritbaserade stipendier baserat på styrkan i din ansökan om antagning.

* Stipendium: För att betraktas som ett meritbaserat stipendium uppmanas sökandena kraftigt att ansöka senast den 10 januari den 3 ansökningsfristen.

Ansökningskrav

För att kunna övervägas måste alla sökande tillhandahålla följande i sin onlineapplikation:

Återuppta

Du måste lämna in en aktuell resumé tillsammans med din ansökan. Med hjälp av LinkedIn får du möjlighet att automatiskt fylla i den anställnings- och utbildningsinformation som anges i din online professionella profil. Eventuell information som är automatisk befolkade från LinkedIn kan redigeras.

Observera att all information som tillhandahålls måste vara den mest aktuella och relevanta informationen om utbildning och all post-kandidatexamen.

Kreativitet

Här på Cornell Tech kommer du att vara en del av en miljö där kreativitet, teknisk djup och ledarskap delar plats vid bordet. Vi värdesätter uttryck för vem du är och vad du lägger till i denna formel. Ange ett exempel på din kreativitet, stil och teknisk djup genom att skicka oss en länk till ditt arbete eller ge ett skriftligt prov. Din inlämning bör belysa dina personliga erfarenheter som visar dina kreativitet, ledarskap och tekniska förmågor.

Frigör särskilt att utarbeta projekt som du har genomfört, deras kreativa och tekniska aspekter. några entreprenörs- eller ledarskapsupplevelser dina professionella karriärmål fördelarna med att vara en del av det tekniska ekosystemet i New York City; och varför Johnson Cornell Tech MBA är för dig. Du kan helt enkelt ladda upp ett Word- eller PDF-dokument med en uppsats, eller du kan ge en länk till någon form av media online. Det kan innehålla videor, bloggar eller något annat multimedieuttryck du önskar.

referenser

Du bör välja två till tre referenser som känner till din bakgrund och har en förståelse för hur du har positionerat dig själv för att testa dina färdigheter. Överväg att fråga en nuvarande eller tidigare chef, handledare eller klient.

Provresultat

Antingen GRE eller GMAT krävs för antagning till Johnson Cornell Tech MBA. Alla officiella testresultat bör rapporteras direkt till Johnson Graduate School of Management.

avskrifter

Transkript från varje tidigare högskola eller universitet, som måste anges på ansökan och ditt resumé, krävs. Om det antas kommer du att vara skyldig att skicka in en officiell utskrift direkt till Johnson School före matriculation i maj.

Anmälningsavgift

Du måste skicka in en ansökningsavgift på högst $ 200 för att slutföra din ansökan.

Intervju Process

Intervjuprocessen är två rundor och endast efter inbjudan. Den första omgången är en 20-minuters telefonintervju. Kort därefter kommer du att bli underrättad om du har blivit vald för en andra omgångsintervju på campus. Vi rekommenderar starkt och föredrar att du kommer till campus om du är inbjuden till en intervju andra rundan. Ytterligare information om när vi erbjuder andra rundan intervjuer och hur man förbereder kommer att kommuniceras i inbjudan.

Internationella sökande

avskrifter

Tillhandahållna transkript måste översättas till engelska före inlämning. Om du antas kommer du dock att vara skyldig att skicka in en officiell utskrift på originalspråket till Johnson Graduate School of Management.

Akademiska krav

Som internationell sökande förväntas du ha erhållit en examen från en högskola eller ett erkänt universitet som motsvarar en fyraårig amerikansk kandidatexamen.

TOEFL och IELTS

Alla kandidater måste också visa kunskaper på engelska. En engelskspråkig examensresultatrapport krävs om ditt modersmål inte är engelska. TOEFL är den föredragna tentamen, men vi accepterar IELTS eller Persontestet på engelska.

TOEFL-kravet kan avstå ifall du uppfyller minst ett av följande kriterier:

 • Du är en medborgare i USA, Australien, Kanada (utom Quebec), Irland, Nya Zeeland eller Storbritannien.
 • Du har studerat i heltidsstatus i minst två akademiska år under de senaste fem åren i USA, Australien, Irland, Nya Zeeland eller Storbritannien, eller med engelskspråkig instruktion i Kanada eller Sydafrika. Du måste skicka ett avskrift som visar att du har gått på college på en av dessa godkända platser.
Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad July 3, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
102,652 USD
Priset inkluderar undervisning, avgifter och sjukförsäkring (ingår inte bostad)
Deadline
Kontakt Skolan
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Aug 31, 2020
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
Slutdatum
Aug 31, 2020

The Johnson Cornell Tech MBA

This is Cornell Tech