Internationella MBA

West Pomeranian Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Internationella MBA

West Pomeranian Business School

Internationella MBA

Internationell MBA är ett 1-årigt (2 semestre) specialiserat chefsprogram som är utformat för att möjliggöra arbete i en multinationell miljö. Programstrukturen gör det möjligt att konfrontera den teoretiska och praktiska kunskapen och förvärva den nya erfarenheten genom att delta i affärssimuleringsspel och praktiska projekt, fallstudier och konsultationer i verkligheten. Det leder elevernas yrkesutveckling att fungera i en global omgivning.

Karriärmöjligheter

Detta MBA-program ger studenterna ett akademiskt rigoröst program som är grundat i praktiken och akademiker har utarbetats för ledande befattningar inom alla ledningsområden, internationell marknadsföring, internationell verksamhet eller som självständiga entreprenörer. Dessutom har utexaminerade av MBA fullt rätt att gå med i den tredje terminen av Master i Economics Program. Det tar ytterligare ett år att slutföra masterprogrammet.

Kunskaper i engelska

Alla klasser på International Business Studies utförs på engelska. Därför, förutom att alla krav på antagning uppfylls, måste en engelskspråkig engelska visa tillfredsställande engelska språkkunskaper. Därför kommer varje engelska färdighetsbevis som en potentiell kandidat har att vara en fördel i upptagsprocessen. Det krävs dock ingen engelskspråkiga färdighetsprov för antagningsprocessen.

Flytande engelska är i själva verket en förutsättning för en framgångsrik inresa på West Pomeranian Business School . Våra potentiella studenter borde emellertid inte känna några bekymmer eftersom WPBS ger gratis kurser på både engelska och polska språk för att utveckla språkkunskaper.

Hela rekryteringsprocessen är tillgänglig via vår online-plattform https://apply.zpsb.pl/

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad January 22, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Polen - Szczecin, West Pomeranian Voivodeship
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Polen - Szczecin, West Pomeranian Voivodeship
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan