Detta program kommer att genomföras på engelska.


Affärsvärlden och den mycket dynamiska och konkurrenskraftiga nuvarande situationen för ekonomisk osäkerhet kräver kvalificerade yrkesverksamma med god kunskap om olika förvaltningsområden och dessutom med personliga och professionella färdigheter, såsom mångsidighet, anpassningsförmåga, reflektion, beslutsamhet och kreativitet. Vilka är fördelarna med att ta en internationell MBA? Den internationella MBA är ledarskapsutbildningen som är enastående, som leder sina deltagare att nå ansvarsområden i ett företag genom att förvärva de ledarskap som krävs för företagsledning och företagsledning. Som sådan, förutom ledarutbildning, garanterar en MBA erkännande från hela näringslivet. Därför är det det bästa programmet för att få och konsolidera nya verktyg och kunskaper, genom erfarenhet som underlättar övergången till ett bättre jobb i vår professionella karriär.

Den internationella MBA har utformats så att deltagarna kan förbättra och öka sin kunskap inom företagsledning och administration, arbeta med huvudhanteringsverktygen och stärka deras ledarskap och kompetenser. Det är en ledarskapsexamen som fokuserar på att förstå alla områden som är inblandade i förvaltningen av organisationer, med en fullständig översikt över företaget, hur det fungerar och hur det organiseras. Allt detta berikas av de nätverksmöjligheter som finns med de andra deltagande proffs, vår lärare och de proffs som är inbjudna till våra konferenser, diskussioner och aktiviteter som är avgörande för att förbättra professionell positionering.

I slutet av den internationella MBA: s akademiska period kommer studenterna att ha möjlighet att bo på två veckor vid Pace University i New York, vilket ger dem chansen att tillämpa sin kunskap i en internationell miljö.

106823_5.jpg

De främsta anledningarna till att göra EAE: s Business School International MBA

 1. EAE: s MBA, en av de bästa i världen i Bloomberg ranking
  EAE: s MBA, utnämnd som en av de bästa i världen i världsklassens bästa internationella företagsskolor 2018 av den prestigefyllda amerikanska tidskriften Bloomberg Businessweek. Skolorna rankades 32: a i en lista över de bästa handelshögskolorna i världen för att ta en MBA utanför USA. EAE rankas bland de fem bästa spanska handelshögskolorna för att bli namngiven på den högt respekterade klassificeringen.


 2. anställbarhet
  Professional Careers-tjänsten är inriktad på att styra och åtföljande studenter för att uppnå sina professionella mål och matcha sina förväntningar och intressen med arbetsmarknaden


 3. International Talent Program
  Programmet riktar sig till studenter som söker internationell professionell utveckling, för att ge dem maximal synlighet bland de multinationella företag som samarbetar med EAE. Verksamheten organiseras sålunda som sysselsättningsworkshops, intervjuer med headhunters och tillträde ges till internationella urvalskonsulter runt om i världen.


 4. Executive MBA Council
  EAE, medlem av Executive MBA Council. Skolan är medlem i Executive MBA-rådet, så alla sina program uppfyller de internationella akademiska och kvalitetsstandarder som krävs av föreningen.


 5. Internationella rankningar
  Utmärkt bland de 65 bästa i Europa och de 200 bästa i världen (QS Global MBA 2018 ranking). För första gången går den in i den europeiska rankningen av den bästa MBA och når Top 40 (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2018).


 6. Programbana
  EAE MBA var det första allmänna managementprogrammet som skulle ges i Spanien och har nu erbjudits i över 50 år.


 7. Affärsspel
  Den affärsplan som utarbetas under programmet och utbildad av en lärare är nyckeln till den internationella MBA. Syftet med planen är att redogöra för allt innehåll som erhållits på programmet i ett företagsskapande projekt.


 8. Business Networking
  På Business Networking-cykeln kommer studenterna att delta i en serie möten med professionella från stora företag och andra EAE-studenter, tack vare vilka deltagarna har möjlighet att utöka sitt nätverk av professionella kontakter.


 9. Stor liten
  EAE har för första gången startat det nordamerikanska stora och mindre metodiska systemet i Spanien, istället för den traditionella valfria ämnesmetoden.


 10. Soft Skills program
  EAE: s Soft Skills International MBA-program är avsett att hjälpa deltagande professionella att slutföra sin utbildning med strategisk mobilisering av sina personliga färdigheter. Den innehåller tio oberoende månatliga workshops organiserad längs Emotional Skills Model.


 11. Internationellt bostadsprogram
  Vid slutet av studietiden kommer studenterna att ha chansen att göra en tvåveckors vistelse på Pace University (New York). Detta bostadsprogram kommer till en extra kostnad.


 12. EAE är uppgörande
  Syftet är att ge de nödvändiga resurserna och miljön för företagande studenter från EAE att utveckla nya affärsidéer.
  106825_2.jpg

Förkunskapskrav och examen

Förkunskapskrav

 • Minst 3 års yrkeserfarenhet för att få tillgång till MBA.
 • Har ett engelska certifikat (se tillgängliga alternativ).
 • Ha en kandidatexamen.


Dubbelgrad

Studenter som lyckas genomgå kursen kommer att få den internationella MBA-graden från EAE Business School. Dessutom kommer studenter som uppfyller de etablerade akademiska kraven att erhålla den internationella MBA-graden från Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona). För att få examen från partneruniversiteter är det nödvändigt att uppfylla de krav som institutionerna ställer.


Antagningsprocess

Huvudmålet med antagningsprocessen är att säkerställa kandidaternas lämplighet för programmet, genom att titta på deras yrkeserfarenhet och deras akademiska CV. Vårt mål är att alla deltagare ska få ut det mesta av den erfarenhet vi erbjuder genom ett sammanhang där de kan utveckla ett långsiktigt förhållande med klasskamrater, lärare och alumner. För att starta antagningsprocessen måste blanketten fyllas i så att EAE: s akademiska kommitté kan överväga ansökan. Om det beslut som utfärdats av akademiska kommittén för det begärda programmet är positivt kan kandidaten slutföra sin anmälan.

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Karriärmöjligheter

EAE utvärderar de kompetenser som företagen värderar mest och skickar dem vidare till studenterna för att underlätta deras anställbarhet. Syftet är att nå den utvecklingsnivå som arbetsmarknaden kräver.


Några fakta från vår sysselsättningsrapport 2017:

 • De 93% av de utexaminerade söker anställning inom 6 månader efter att ha avslutat mästaren, och de 41% hitta anställning innan de avslutar sitt program
 • 34% ökade sin lön med upp till 30% inom ett år efter avslutad befälhavare
 • 67% av studenterna fick ett jobbmöjlighet på en av de tillgängliga banorna genom EAE Business School
 • 74% accepterar ett nytt professionellt erbjudande efter sin examen
Program undervisas på:
 • Engelska

Se 2 fler kurser från EAE Business School International »

Senast uppdaterad December 19, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
12 månader
Heltid
Pris
27,500 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum