Read the Official Description

Internationella MBA

  • Bygg ditt rykte på världsledande varumärke; UBC och Sauder School of Business.
  • 20 månaders deltid MBA-examen i Shanghai (på engelska)
  • Klasser i Shanghai Jiao Tong University; utom 2 veckor i UBC Vancouver campus
  • 100% UBC Sauder Fakultet 100% Nordamerikanska ledande universitet Deltid MBA-examen / klass erbjuds i Shanghai; samma instruktör och kursmaterial som FT eller PT UBC MBA
  • Få en internationell MBA-examen från UBC (gå på examen i Vancouver tillsammans med andra MBA-kandidater)

UBC International MBA är ett 20-månaders deltidsprogram som lärs ut i samarbete med Antai College of Economics and Management vid Shanghai Jiao Tong University i Shanghai, Kina. Detta unika program har världsklass UBC fakultet, en prisbelönt läroplan erkänts av kinesiska ministeriet för utbildning, och två veckors studier i Vancouver, Kanada.


Världsklass företagsskola


Robert H. Lee Graduate School på Sauder School of Business erbjuder ett brett utbud av examenprogram. Sauder School of Business vid UBC anses vara den högsta akademiska handelshögskolan i Kanada och en ledande akademisk institution hemma för utmärkt undervisning, ett aktivt forskargrupp och en stark samarbetskultur.


Vad du lär dig


Som UBC IMBA student, kommer du att få:

  • ett generellt ledarskapsperspektiv baserat på en god förståelse för viktiga affärsfunktioner och deras ömsesidiga beroende
  • en bred baserad strategisk strategi på hög nivå för företagsbeslut
  • teamwork, kommunikation och ledarskapsförmåga utvecklad genom problemlösning, gruppprojekt och presentation.


Studentupplevelse


Du kommer att studera deltid i två år i Shanghai, en av de viktigaste affärs- och finanscentrumen i Kina och Asien, och två veckors heltid på vår campus i Vancouver, Kanada. Vancouver är en vacker och blomstrande multikulturell stad med två miljoner människor och är ofta hedrad som en av de bästa platserna att bo runt om i världen.


Är UBC IMBA för dig?


Vi väljer personer med olika yrkeserfarenheter för programmet för att skapa en rik och stimulerande klassrumsmiljö. Framgångsrika sökande måste visa ledarskaps- och ledarskapspotential, mognad, ambition, drivkraft och en tydlig känsla av syfte, och kandidater rekryteras från alla akademiska discipliner.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
20 månader
Deltid
Pris
48,000 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum