Välkommen till den nya världen av Business

I dagens snabbt föränderliga politiska, ekonomiska och företagsklimat din karriär framgång beror på din förmåga att identifiera och förstå vad som kommer och sedan skaffa sig relevant kunskap och lämpliga resurser för att möta framtiden. Återstoden av regionala ekonomier, marknader och affärsmöjligheter genomgår en metamorfos. Folkrepubliken Kina har redan gått om Japan för att bli världens näst största ekonomi, och Indien har en enorm tillväxtpotential. Detta ger nya affärsmöjligheter och oväntade hot, samt en större variation av konkurrenter och potentiella partners på den globala marknaden.

Om programmet

Den Haifas universitet fakulteten of Management och Företagsekonomiska institutionen erbjuder en unik internationell MBA-program på engelska, undervisade under 16 månader, för att hjälpa dig att planera och förbereda sig för de nya chefs utmaningar. Målet med programmet är att ge studenterna grundläggande kunskaper och färdigheter för att hjälpa dem att avancera i karriären och bli bättre chefer i den allt mer dynamisk, komplex och konkurrensutsatt miljö. Programmet har en global vision med en regional betoning på att göra affärer i Kina, Indien och Japan.

Denna internationella MBA-program innehåller spets principer och praxis för modern ledarskapsutbildning, och undervisas av världsberömda forskare och ledande affärsmän från hela världen, inklusive Israel, Kina, Indien, USA och Frankrike.

Programmet på engelska erbjuds till studenter från diversifierade bakgrunder. Denna heterogenitet bidrar till en givande akademisk atmosfär i klassrummet, och ger en möjlighet att engagera sig i omfattande tvärkulturell interaktion.

Internationella studenter

Universitetet i Haifa MBA-studenter kommer från olika yrkesmässiga, personliga och akademisk bakgrund och de har en hel del gemensamt: mognad, ledarerfarenhet, utmärkt akademisk förmåga och entreprenörsanda. Ungefär hälften av eleverna är israeliska och hälften från en lång rad länder. Mångfalden av deltagarna skapar en utmanande och stimulerande intellektuell miljö. De projekt som tilldelats i programmet återspeglar den kreativitet som är resultatet av mötet mellan olika kulturer.

För de studenter som vill ha en smak av verkliga internationella erfarenhet, kommer det att finnas ett tillval ömsesidig internationell seminarium och / eller Business studieresa till Shanghai.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från University of Haifa, International School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
Pris
15,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum