Internationella MBA

ISM - International School of Management

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Internationella MBA

ISM - International School of Management

ISM: s uppdrag är att ge företagare en stark och kunnig grund i internationell verksamhet för att främja sina karriärer.

ISM erbjuder tre internationella företagsekonomiska grader.

Vilken väg tar du?

ISM: s internationella MBA (IMBA) är utformad för dem som vill bredda sina karriärhorisonter och få betydande karriärfördelar på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad genom att genomföra en avancerad grad som är både rigorös och flexibel.

Eleverna kan välja mellan tre olika spår:

 • generalist
 • SPECIALISERING I ENTREPRENEURSKAP
 • SPECIALISERING I FINANS

ISM: s internationella MBA

Vår internationella MBA ger dig den globala kanten du behöver för att ta din affärskarriär till toppen. Programmet är byggt för arbetsledare, och erbjuder alla akademiska rigor i en traditionell MBA, men med en skarpare inriktning på de olika kulturer och praxis som driver modern verksamhet.

Programmet är självtemprat och mycket flexibelt - så att du kan slutföra det utan att pausa din karriär. Välj att studera heltid från vår bas i Paris, eller gå deltid genom att kombinera personliga kurser med e-learning från var som helst i världen.

Oavsett vilken rutt du tar tar vår IMBA dig pengar på en eller flera av våra partnerinstitutioner över hela världen. Våra program i Kapstaden, New Delhi, Shanghai och São Paulo tar ett regionalt fokus, vilket ger dig värdefull inblick i företagskulturer och praxis på viktiga tillväxtmarknader. Vår New York-plats är under tiden värd ett valfritt två veckors sommarprogram för alla IMBA-studenter, med kurser som ger en bredare bild av internationell verksamhet.

Graderspår

 • Specialisering i internationell verksamhet
 • Specialisering inom entreprenörskap och innovation
 • Specialisering i ekonomi
 • Specialisering inom strategisk teknik

Minsta inträde

 • Kandidatexamen eller motsvarande från en ackrediterad grundutbildning
 • Medelvärde av 4 års ledarupplevelse
 • Stark skriftlig och talad engelska

Examensarbete:

 • Komplettera minst 32 studiepoäng av kurs, genom en kombination av kurser i Paris och / eller andra platser samt e-learning kurser
 • Slutförande av fallstudieanalyser
 • Avslutande av ett masterprojekt

akademiker

IMBA-programmet odlar ledarskap och effektivitet som är nödvändig för att hantera utmaningarna hos ledande befattningshavare på internationell nivå. Programmet är baserat på en amerikansk stil och centrerar kring en rad högt interaktiva och intensiva seminarier levereras av en mångfaldig professorgrupp, som alla är respekterade experter inom sina områden.

Programmet är verkligen internationellt och erbjuder flexibla studiealternativ: e-learning samt seminarier på fem olika kontinenter och garanterar en varierad klassrumsupplevelse. Under hela sin kurs och forskning drar studenterna personligt stöd från ISM-personal och fakulteter och erbjuder en oöverträffad akademisk erfarenhet.

Det slutliga kravet på IMBA-programmet innebär ett masters slutprojekt under dekanens vägledning. Eleverna har tre alternativ för sitt slutliga projekt:

 1. Examensarbete
 2. Detaljerad praktikrapport
 3. Utökad affärsplan (studenterna kommer att behöva pitcha sin plan vid ISM: s årliga PITCH IN PARIS-tävling)

Detta program är utformat för att odla de ledarskap och beslutsfattande färdigheter som krävs för att klara utmaningarna i dagens globala företag. ISM-fakultetsmedlemmar utnyttjar elevernas erfarenheter såväl som sin egen yrkeserfarenhet för att illustrera och bygga på deltagarnas ledarskap och kompetens, vilket är avgörande för att lyckas i en internationell miljö.

Lärandemål:

 • Lär dig kritiska koncept och verktyg som är relevanta för att uppnå ledarskap och organisatoriska mål och mål.
 • Lär dig hur du tillämpar koncept och verktyg i olika situationer; I själva verket kommer varje deltagare att göra de intellektuella kopplingarna mellan verktyg och kontext som leder till insikt och vision: grunden för långsiktig företags framgång.
 • Utveckla och stärka olika känslomässiga intelligens färdigheter som självmedvetenhet, självhantering, samarbete och lagarbete; för att bättre förhandla om de potentiella komplexiteten i organisationer. Att känna sig själv i förhållande till andra är att ha befogenhet.
 • Lär dig att fokusera på att främja organisationens strategiska mål, betona tillämpning av teori i praktiken och identifiera effektiva åtgärder.
 • Lär dig att syntetisera, analysera och integrera sin kunskap från hela organisationen och använda denna kunskap för att ge innovativa och trovärdiga lösningar som ger en omedelbar avkastning på investeringen.
 • Lär dig att leda och göra snabba affärsbeslut på hög nivå, utveckla sitt globala perspektiv och utöka sitt nätverk genom att arbeta med innovativa fackliga och högkalibrerade kollegor.
 • Lär dig de kvantitativa färdigheter som krävs för att analysera ett företags kvantifierbara numeriska data och göra intelligenta och effektiva beslut.

Undervisning

Undervisning: $ 39,690

Undervisningsavgifter inkluderar akademiska tjänster i alla studiestäder. Eventuella kostnader i samband med transport, boende eller andra personliga kostnader är ensam ansvar för kandidaten eller sponsorn.

Undervisningsavgifter kan betalas i euro eller andra valutor på begäran.

Finansiering av dina studier

IMBA heltidsanställda har två betalningsplanalternativ:

 • Ett engångsbelopp, med 10% ekonomiskt stöd
 • 4 lika stora avbetalningar, som ska äga rum över en årsperiod

Vänligen diskutera betalningsalternativ under första samtalskonsulten med en medlem av vår antagningspersonal. ISM arbetar med varje student för att hitta det bästa betalningsalternativet med enskilda omständigheter.

Stipendier möjligheter

ISM tillhandahåller både behovsbaserade och meritbaserade stipendier. Dessa delas ut på en mycket konkurrenskraftig basis till potentiella kandidater. Stipendieansökan finns i online ansökningsblanketten.

Undervisningsbidrag Stipendier ges till potentiella studenter som har stark akademisk förmåga, har stor yrkeserfarenhet och bedriver någon av ISM-utbildningarna, antingen heltid eller deltid.

Dekanens Opportunity Scholarship är ett behovsbaserat stipendium för studenter från underrepresenterade eller ekonomiskt missgynnade regioner och bedriver någon av ISM-utbildningsprogram, antingen heltid eller deltidstudie.

Kvinnor i Business Scholarship erbjuds kvinnor som återvänder till examensprogram efter att ha tagit sig bort från sina yrkesliv eller nuvarande yrkesverksamma som jobbar med något av ISM-utbildningsprogram, antingen heltid eller deltidstudie.

Nästa steg Scholarship är endast tillgängligt för ISM-kandidater som registrerar sig i en ISM-doktorandstudie, antingen en heltid eller deltidstudie.

Publication Stipendium tilldelas potentiella studenter som visar starka forskningsfärdigheter, tidigare publicerat i en trovärdig akademisk källa, och bedriver någon av ISM-utbildningsprogram, antingen heltid eller deltidstudie.

Student Blogger Award: Denna utmärkelse ges till sökande som är utvalda för att representera ISM som studentbloggar. Mottagare förväntas skriva blogginlägg under studierna, samt fortsätta som en tillfällig gästblogger som alumni. Bloggarna delar sina erfarenheter i seminarierna, händelserna, samt övergripande intryck av ISM och hur programmet påverkar bloggarens liv och karriär.

* Observera att alla kombinationer av stipendiemöjligheter täcker högst 30% av den totala undervisningen och tillämpas direkt på den totala studieavgiften. Om du har exceptionella omständigheter och behöver ytterligare ekonomiskt stöd, en förlängd betalningsplan eller en minskad första studieavgift, diskutera direkt med deltagande laget under ditt samtalskonsult.

Amerikanska militärveteraner

ISM: s utbildningsprogram är officiellt erkända av USA: s veteranavdelning. Amerikanska militärpersoner som är intresserade av att söka på ett program via Veteransavdelningen bör kontakta Admissions Office för ytterligare information. Institutionen för veteranfrågor tillhandahåller omfattande detaljer om de utbildningsbidrag som veteranerna har tillgång till i olika statuser.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad July 11, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Heltid
Price
Pris
39,690 USD
Information
Deadline
Locations
Brasilien - São Paulo, State of São Paulo
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Frankrike - Paris, Île-de-France
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Kina - Shanghai, Shanghai
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Frankrike - Paris, Île-de-France
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Kina - Shanghai, Shanghai
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Brasilien - São Paulo, State of São Paulo
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan